StoryEditorOCM
TribinaNE ŽELIM BITI ČLAN VAŠE OBITELJSKE PARTIJE

Ivica Ukalović: Apsurdno je da me brišu iz članstva HDZ-a, a ja od svibnja nisam član stranke!

Piše Zadarski.hr
1. rujna 2017. - 16:03
policnik_dalic3-280817

Bivši dogradonačelnici Benkovca Svemir Vrsaljko i Frane Tokić nisu jedini članovi HDZ-a koji su se odlučili za samostalan izlazak na lokalne izbore, zbog čega su sankcionirani brisanjem iz članstva u HDZ-u. Javio nam se i Ivica Ukalović, bivši HDZ-ovac i nezavisni kandidat za načelnika Poličnika na svibanjskim lokalnim izborima, ali je njegov slučaj nešto specifičniji.

Ukalović tvrdi da je brisan iz članstva HDZ-a iako već mjesecima prije toga – nije bio član HDZ-a.

-Ja sam bio član HDZ-a, a kad sam se odlučio kandidirati na prošlim lokalnim izborima za načelnika Općine Poličnik, obavijestio sam i zatražio od Predsjednika OO HDZ-a Poličnik Davora Lončara da me ispišu iz članstva mojom voljom, te se od tog dana više ne smatram članom HDZ-a, razlog sam naveo u poruci. Predsjednik očito nije obavio svoju obvezu i dužnost propisanu Statutom i jučer sam dobio obavijest o brisanju iz članstva. Apsurd je da brišu iz članstva osobu koja se sama isčlanila, piše nam Ivica Ukalović.

Ukalović je Lončaru početkom svibnja uputio dopis sa zahtjevom da ga se ispiše iz članstva u HDZ-u. Nemam namjeru biti dio općinske organizacije HDZ-a dok ju Vi vodite kao "obiteljsku partiju", napisao je Ukalović šefu općinskog HDZ-a Davoru Lončaru.


 

19. travanj 2024 18:08