StoryEditorOCM
TribinaZAVRŠNA KONFERENCIJA PROJEKTA enGAGING

Projekt vrijedan preko 230.000 eura u potpunosti financiran iz Erasmus+ programa

Piše Zadarski.hr
25. rujna 2017. - 21:28
Slika

U prostorijama COIN-a u petak je održana završna konferencija projekta „enGAGING“ koja je okupila različite dionike uključene u poticanje poduzetništva, projektne partnere koji su predstavili realizirane intelektualne rezultate i druge zainteresirane.

U sklopu konferencije, Boris Poslon iz poduzetničkog inkubatora Osvit prezentirao je iskustvo primjene growth hacking metoda u osnovnoškolskom obrazovanju. Isto tako, Vedran Jambrović iz poduzeća Synapse Lab pričao je o primjeni metoda gemifikacije u korisničkom iskustvu.

Sve aktivnosti projekta „enGAGING- Gamification as Applied Growth-Hacking and Incubating method for improving New Ground-Based Skills in Start-uppers and Enterprises“  i projektni rezultati u proteklih 24 mjeseci bili su usmjereni na razvoj novih vještina poslovnih savjetnika polazeći od suvremenih trendova i mogućnosti razvoja poslovanja u skladu s razvojem informacijsko komunikacijskih tehnologija.

Omogućavanjem razvoja vještina za poslovno savjetovanje baziranih na korištenju metoda growth hackinga i gemifikacije kroz projekt su razvijene nove i suvremene tehnike podučavanja i potpore poduzetnicima.

Nositelj projekta je Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA, dok uz Agenciju ZADRA NOVA koja je i koordinator međunarodnog konzorcija, u partnerstvu sudjelovao je Grad Zadar, Natsionalna Agentsia za razvitie (NDA) iz Bugarske, BICERO iz Slovenije, Gamification Nation Ltd. iz Ujedinjenog Kraljevstva, Metropolitan city of Milan i FVB S.R.L iz Italije i Sociedade Portugesa de Inovacao (SPI) iz Portugala. Vrijednost projekta je 230.597,00 EUR-a, a u cijelosti je financiran iz programa Erasmus+ programa.

27. travanj 2024 01:15