StoryEditorOCM
TribinaFOTO: HOLLYWOOD U DALMACIJI

Nakon slijetanja u zračnu luku, Andy Garcia gliserom produžio do Visa!

Piše Silvija Melić/ SD
27. rujna 2017. - 10:26
9138377

Nakon "Zgodne žene" ilitiga Julije Roberts, na hrvatsko je tlo stigao i nećak Michaela Corleonea, Vincent, odnosno čuveni Andy Garcia. On je jučer, u poslijepodnevnim satima sletio u zračnu luku na Resniku.

Šarmantni američko-kubanski glumac na avionsku pistu sletio je iz pravca Münchena te ga ovih dana na otoku Visu očekuje snimanje scena u željno iščekivanoj romantičnoj glazbenoj komediji "Mamma Mia! Here We Go Again" u kojoj će utjeloviti lik Fernanda Cienfuegosa.

Garcia je potvrdio titulu skromnog i samozatajnog lika jer je s ostalimputnicima dijelio jednak tretman, pa je izišao kroz glavni izlaz Zračne luke "Split", pritom ne tražeći posebnu pratnju i kojekakve "VIP" opcije.

Iako nije bio raspoložen za davanje izjava i potpisivanje autograma, onima koji su ga pozdravili ljubazno je uzvratio osmijehom, a u pratnji je bio, pretpostavljamo, s producentskom ekipom s kojom se ukrcao u zatamnjeni kombi zagrebačkih registracija.

Zanimljiv detalj bila je marama s dizajnom američke zastave koju je zavezao za ruksak.

Ovaj, mnogima najomiljeniji, glumac ovih će se dana pridružiti filmskoj ekipi među kojima su i jedan od najistaknutijih James Bondova – Pierce Brosnan, Amanda Seyfried te oskarovci Meryl Streep i Colin Firth.

Drugi dio poznatog mjuzikla snimat će se narednih mjesec dana na otoku Visu pod režiserskom palicom Britanca Ola Parkera.

Inače, Garcia je filmsku karijeru započeo krajem sedamdesetih godina prošloga stoljeća, a velike filmske uloge počeo je utjelovljavati osamdesetih i devedesetih godina. Ono po čemu je zadobio brojne simpatije publike su uloge u filmovima "Nedodirljivi", "Kad muškarac voli ženu", "Oceanova" trilogija, potom kultni "Kum III" te brojne druge.

Jednom prilikom izjavio je kako mu hollywoodska scena i medijska pozornost nisu baš omiljene, a smatra da je slavan zbog svoje obitelji.

Budući da je ležerno prošetao splitskim aerodromom, uvjereni smo da to zbilja i je njegov način života.

Nakon aerodroma, filmska zvijezda zaputila se prema obližnjoj obali, gdje se ukrcao na gliser koji ga je odvezao prema Visu.

23. travanj 2024 12:18