StoryEditorOCM
TribinaNE ODUSTAJE OD ROZGE?

Fatalni Kristijan 'pada' na plavooke Dalmatinke, a osvaja ih mišićima i slatkorječivim porukama

Piše Tihana Marović/ SD
11. listopada 2017. - 14:58
9180614

- Tko to osvaja odnedavno slobodno srce Jelene Rozge? - pitanje je o kojemu se ovih dana raspravlja po gradskim kuloarima.

Od raskida "vječnih zaruka" pjevačice i svjetski poznatog čelista Stjepana Hausera prošlo je tek mjesec dana, a već se šuška da je u napad krenuo devet godina mlađi nogometaš Kristijan Ipša. Time se, navodno, pohvalio prijateljima u jednom splitskom noćnom klubu, a put do srca krhke i nježne plavuše odlučio je probiti romantičnim ljubavnim SMS-ovima. Službene potvrde o novom paru još uvijek nema, a četrdesetogodišnja pjevačica na medijska šuškanja šuti kao zalivena, a pratitelje tu i tamo počasti kojom dvosmislenom objavom.

Nakon šuškanja o tajnoj vezi s poznatim nogometašem, napokon se oglasila i Jelena Rozga

Na društvenim mrežama dijeli tek izvrsnu atmosferu sa svojih inozemnih koncerata u Ljubljani i Münchenu, no ne otkriva je li ju uistinu pogodila Amorova strelica. Za to je možda još uvijek rano, jer romansa s Hauserom trajala je dvije i pol godine, a nedavni prekid nisu željeli komentirati. Iako na prvi pogled izgleda kako ta dva muškarca nemaju ništa zajedničko, Hauser i zgodni nogometaš ipak imaju jednu poveznicu - Rozga očito nije imuna na 86. godište!



No, tko je zapravo Kristijan Ipša? Rođen je u Poreču, ima dvojno državljanstvo, slovensko i hrvatsko, a bio je velika nada Varteksa, ali i hrvatske juniorske reprezentacije. Iz Varaždina je otišao igrati u Dansku, zatim i u Njemačku, a u svojoj 29. godini pronašao je novi angažman u poljskom Piastu Gliwice.

Trenutačno nije stacioniran ni u jednom klubu, a osim po sportskim uspjesima poznat je i po svojim ljubavnim vezama. Veći prostor u medijima, ovaj zgodni 1,86 centimetara visok nogometaš, dobio je 2012. godine kad ga je na stranicama showbiza proslavila skype veza sa splitskom glumicom Anom Gruicom.

Prohodali su samo nekoliko mjeseci nakon što se razvela od Dijana Jahjefendića, s kojim je u braku bila godinu i pol, a zajedno su bili čak godinu dana. Veza na daljinu nije upalila, Gruica ju je nazvala pravom internetskom sapunicom, pa je novu ljubav pronašla s piscem i blogerom Hrvojem Šalkovićem, od kojega se nedavno rastala.



Kod koga je Ipša potražio utjehu, nije poznato, no poznato je kako je donedavno ljubio jedanaest godina mlađu srpsku pjevačicu, devetnaestogodišnju Teodoru Džehverović. Ljubav je pukla kada je Tea ušla u kontroverzni srpski reality show "Zadruga", gdje ga je prevarila s manekenom Anđelom Rankovićem. Ovoga puta, Ipša je odlučio zaigrati pametnije.

Kako mu mediji ne bi pretresali baš svaku stvar iz osobnog života i potencijalno narušili odnos sa splitskom pjevačicom, Kristijan je u utorak ujutro u potpunosti sakrio svoj Instagram profil. No prekasno jer smo ipak uspjeli pronjuškati i to dovoljno da vidimo gdje se kretao posljednjih mjeseci.

Za oko su nam zapele njegove nedavne fotografije iz Dubaija, ali i razigrane i nježne fotografije s mlađim članovima obitelji. Ima nešto više od tri tisuće pratitelja samo na Instagramu, a osim isklesanim tijelom i six-pack trbušnim mišićima, voli se hvaliti i poznatim prijateljima, poput Janice Kostelić, Joleta i Jelene Leko s kojima često pozira. Nešto iskustva očito ipak ima, a hoće li slatkorječive poruke biti dovoljne da osvoji srce jedne od najljepših dalmatinskih zvijezda, ostaje nam vidjeti.



Tko zna, možda se baš u ovoj vezi Jeleni ostvare stoput otpjevani stihovi "Gospe moja, obuci mi bilo"....

19. travanj 2024 21:09