NAKON FATALNE HALJINE POJAVILA SE I TENISICA KOJA "RAZBIJA" INTERNET Koju boju vidite na fotografiji?

NAKON FATALNE HALJINE POJAVILA SE I TENISICA KOJA

Vjerojatno se sjećate haljine koja je prije nekoliko godina zadavala glavobolju korisnicima Interneta. Nisu se, naime, mogli dogovoriti jesu li pruge na njoj plavo-bijele ili zlatno-crne, a optička iluzija uspjela je čak izazvati brojne rasprave.

Pojavile su se sada i tenisice koje izazivaju nevjericu mnogih. Sporna 'patika' tako nekima djeluje roza s bijelom crtom, dok drugi na potpuno istoj fotografiji vide sivo-plavu kombinaciju.

Nicole Coulthard na Facebooku je podijelila fotografiju novih tenisica svoje prijateljice pitavši ljude što misle koje su boje, a ubrzo se ispostavilo kako su mišljenja različita. Nije trebalo mnogo da fotografija postane viralna, a brzinom munje proširila se svim društvenim mrežama izazivajući nove  rasprave.

"Ja tvrdim da su svjetlo-ružičaste s bijelim crtama, a moja prijateljica tu vidi sive i plave nijanse. Molim vas, recite mi da su ružičasto-bijele", napisala je Nicole zbunivši mnoge.

Koju boju vi vidite?

 

Naslovnica Tribina

Najčitanije

MARKO PUPIĆ-BAKRAČ: "Napokon sam dobio precizne odgovore: David Ricov primao je putne troškove za Ugljan, a stanovao je na Bilom brigu. Renata Peroš je smijenjena! Ovo zadnje je naravno šala-mala..."

Marko Pupić Bakrač poslao je medijima priopćenje vezano uz pitanja koja je postavio o naknadama putnih troškova ...
"Napokon sam dobio precizne odgovore: David Ricov primao je putne troškove za Ugljan, a stanovao je na Bilom brigu. Renata Peroš je smijenjena! Ovo zadnje je naravno šala-mala..."