StoryEditorOCM
TribinaTRANSFORMACIJA O KOJOJ SE NE PRESTAJE PRIČATI:

Sandra je proteklih nekoliko mjeseci zaokupila pozornost javnosti i zbog velike promjene u svom izgledu

Piše Gloria.hr
17. listopada 2017. - 22:19
sandra perković (1)

Najbolja hrvatska bacačica diska ovog je ljeta napunila 27 godina, a uz to što je dvostruka europska prvakinja te olimpijska i svjetska pobjednica u bacanju diska, Sandra je proteklih nekoliko mjeseci zaokupila pozornost javnosti i zbog velike promjene u svom izgledu.

Mlada sportašica na atletskoj je sceni aktivna i uspješna još od 2005. godine, no njezin svaki korak intenzivno se počeo se pratiti 2010. godine nakon što je na Europskom prvenstvu u Barceloni osvojila prvo mjesto. Dvije godine kasnije bila je pobjednica na Olimpijskim igrama u Londonu, a 2013. uslijedile su medalje na Mediteranskim igrama te Svjetskom prvenstvu u Moskvi.

Usporedo sa sve većim i većim uspjesima, i njezin se izgled mijenjao, i to najbolje. Iz djevojke kojoj je na prvom mjestu sport, funkcionalno odijevanje i vrlo jednostavan izgled, Sandra je pomalo stasavala u ženu čiji je izgled sve češće dolazio do izražaja, osobito na svečanim sportskim događanjima.

Nekoliko mjeseci nakon zlatne medalje u Londonu Sandra Perković i njezin tadašnji trener, danas pokojni Ivan Ivančić, obavijestili su javnost da prekidaju poslovnu suradnju. Sandra je uspjehe nastavila nizati uz novog trenera Edisa Elkasovića koji joj je ujedno bio i dečko.

Sportašica je svojevremeno u hrvatskim medijima otvoreno komentirala promjenu svojeg izgleda, ističući kako je, primjerice, 2013. godine tijekom Svjetskog prvenstva u Moskvi težila 93 kilograma. S vremenom su se kile topile, no izjavila je tada i kako si, zbog prirode svoga sporta, ne bi smjela dopustiti da padne ispod 80 kilograma. Ipak, realno je za pretpostaviti da se to ipak dogodilo, jer njezine fotografije u posljednje vrijeme otkrivaju izuzetno vitku liniju. Slučajno ili ne, novi se izgled podudario s prekidom ljubavne veze s Edisom, a ujedno i pronalaskom nove ljubavi. U rujnu je na svom Instagram profilu (ne)namjerno fotografijom potvrdila vezu s rukometašem Jerkom Matulićem.

Koji god razlog bio, neupitno je da se izgled mlade sportašice posljednjih mjeseci drastično promijenio, a ona ne skida osmijeh s lica. Mnogi su primijetili i kako je, uz gubitak kilograma došlo i do drugih korekcija, pa je tako uočljiv nov i blistav osmijeh, ali i potpuno uređene obrve i općenito potpuno nov način nanošenja make-up, ali i brige o frizuri i stajlingu općenito. Njezin se stil u posljednje vrijeme može svrstati u razne kategorije, no jedno je sigurno – sportska funkcionalnost i jednostavno za Sandru Perković su ostali u nekom prošlom vremenu.

Uz novu vezu i nov izgled, i društveni život sportašice uzeo je novog maha. Sandra tako nerijetko na društvenim mrežama javnost obaviještava o tome koliko uživa u životu i svojim mladim godinama, a njezine objave iz dana u dan rezultiraju sve većim brojem pratitelja i obožavatelja.

19. travanj 2024 16:56