StoryEditorOCM
TribinaKOMPLETNO VODSTVO HSP AS ZADARSKE ŽUPANIJE PODNIJELO OSTAVKE

„Ovo činimo zbog ujedinjenja desnice!“

Piše Zadarski.hr
30. listopada 2017. - 09:43
14681008_9335555

Kompletno vodstvo HSP AS Zadarske županije podnijelo je ostavke, o čemu su izvijestili priopćenjem:

- Nakon jučerašnjega predsjedništva na nacionalnom nivou sazvano je prošireno gradsko predsjedništvo. Predsjednik i zamjenik glavnog tajnika Mate Lukić objasnio je viziju i plan stranke za budućnost. Očito je da se desnica neće ujediniti kroz nas a nekima je to i cilj, bio je zaključak gradskoga predsjedništva. Zadovoljni lokalnim ali nezadovoljni općenito rezultatima, vodstvom i radom na nacionalnome nivou svih 15 članova predsjedništva, dva zamjenika i 23 predsjednika temeljnih ogranaka podnijeli su neopozive ostavke predsjedniku Mati Lukiću.

Nakon toga tražio se hitan sastanak županijskoga vijeća na kojem je Lukić podnio neopozivu ostavku na sve funkcije, kao i onu na nacionalnome nivou predočavajući vijeću razloge svoje ostavke, kao i ostavke svojih najbližih suradnika – stoji u priopćenju.

- Kreće domino efekt u kojem županijsko vijeće dijeli mišljenje gradskoga i kompletno svi podnose ostavke, uključujući i predsjednike organizacija po županiji. U konačnici neopozivu ostavku podnosi i Dalibor Barešić, predsjednik županijskoga vijeća. Ovim moralnim činom želimo pokazati vrhu stranke da ide u krivom smjeru kao i da funkcije i pozicije ne znače ništa u usporedbi s okupljanjem desnice – navedeno je u priopćenju koje smo prenijeli u cijelosti.

26. travanj 2024 23:34