StoryEditorOCM
TribinaOBITELJSKA HOROR PRIČA

Nova sramota za hrvatsko sudstvo: pretukao suprugu, gazio ju i zatočio pa pozvao ljubavnicu. Evo kakvu je kaznu dobio...

Piše PSD
8. studenog 2017. - 19:21
obiteljsko nasilje zlostavljanje

Još se jedan obiteljski nasilnik izvukao sa sramotno blagom kaznom. Za pravi obiteljski užas koji se odvijao početkom svibnja u okolici Koprivnice 56-godišnji muškarac je dobio tek uvjetnu kaznu, piše podravski.hr.

Pakao je počeo u poslijepodnevnim satima, kada je nesretna žena ojađena lošim brakom došla kući s kutijama kako bi spremila stvari za selidbu. Suprug ju je najprije počeo vrijeđati vičući joj da je kurva pa ju je uhvatio za kosu i udario šakom u glavu, a jadna je žena od siline udarca pala na tlo. No, nasilniku nije bilo dovoljno.

- Stao mi je nogom na prsa, pljunuo na lice i udario šakom u glavu. Gutio me je, a ja sam cijelo vrijeme zapomagala i zvala u pomoć. Kada sam se podigla i htjela otvoriti prozor da se bacim van, nekako sam uspjela uzeti mobitel i nazvati buduću snahu, a on ga je uzeo i bacio na pod. Psovao mi je mater, govorio mi da sam kurva, a u međuvremenu je nazvao svoju ljubavnicu i rekao da može doći spavati kod njega – tim je riječima proživljeni horor pred koprivničkim sudom opisala pretučena žena koju je suprug nakon što ju je izmlatio i zatočio. Spasila ju je policija koju je pozvala snaha. 

Optuženi nasilnik samo je djelomično priznao krivnju. Rekao je da je tog dana došlo do svađe i priznao je kako je ošamario suprugu i mobitel bacio iza kutne garniture. Rekao je kako je supruga pala kada se sagnula i glavom udarila u usisavač. Nije priznao ostale navode policijske optužnice.

Sutkinja Đurđica Kenđelić nasilnika je, vjerovali ili ne, kaznila uvjetnim zatvorom. Obrazložila je kako do sada nije bio kažnjavan te je zaključila kako je uvjetna kazna teži oblik kažnjavanja, piše podravski.hr

24. travanj 2024 07:48