StoryEditorOCM
TribinaSTRIPER SAŠA OTKRIVA POZADINU DJEVOJAČKIH VEČERI

Zabave redovito završe skidanjem do gole kože, a fotografije se čuvaju daleko od očiju budućih muževa

Piše PSD
14. studenog 2017. - 22:49
striper

Iako kod nas ovaj američki trend nije toliko zaživio, ispovijest stripera iz susjedne nam države dokaz je sve veće 'potražnje' u regiji. Pa dok se kod nas njeguje trend pijanke s prijateljicama, čini se da Srpkinje u zadnje vrijeme ne propuštaju na djevojačke zabave pozvati stripera.
Saša Brkić jedan je od popularnijih u tom zanimanju u susjednoj državi, a za Blic je otkrio pikanterije iza djevojačkih proslava.
Za samo pola sata plesa i pokazivanja mišića, Saša tako zaradi gotovo 100 eura, a otkrio je i što sve uključuje njegov 'performans'. Kada dođe u uniformi policajca, žene od njega zahtijevaju da ih uhiti, a najčešće pitanje koje mu upućuju kada dođe kao vatrogasac je 'gdje je crijevo?'.
"Nastupam i kao perač prozora. Spustim se do određenog kata i uđem na zabavu, pa točka može početi", ispričao je Saša.
Nikada ga nisu, naravno, unajmile same mladenke, već to redovito rade njihove kume ili prijateljice. Dapače, glavne protagonistice često nemaju pojma da se uopće sprema ikakav 'show'.
Nakon nastupa, fotografije se strogo čuvaju i pokušavaju zadržati dalje od očiju budućih muževa koji pojma nemaju u kakve su se igre uvalile njihove odabranice. 

24. travanj 2024 20:16