StoryEditorOCM
TribinaSUPERMARKET PRETRPIO NAJVEĆU ŠTETU

Obnovljeni SPAR u Supernova centru otvara se krajem studenog

Piše Zadarski.hr
16. studenog 2017. - 11:56
poplava_steta6-120917

Iako je shopping centar danas otvorio vrata svojim kupcima, SPAR supermarket će se zbog opsega poslova na sanaciji štete od rujanske poplave otvoriti nešto kasnije.

Nakon dva mjeseca danas je u Zadru otvoren obnovljeni Supernova centar u kojem će uskoro otvoriti svoja vrata i renovirani SPAR-ov supermarket. Naime, u poplavi koja je u rujnu uništila omiljenu zadarsku shopping lokaciju, stradao je cijeli centar, ali je supermarket nažalost pretrpio najveću štetu.

Kako se radi o trgovini prehrambenim proizvodima, i obnova je dugotrajnija i detaljnija. Bilo je potrebno, između ostalog, obnoviti potopljene zidove i podove, zamijeniti instalacije i osigurače, očistiti svu opremu i zamijeniti onu opremu koja se ne može dezinficirati.

- „S obzirom na to da su štete u prostoru našeg supermarketa bile daleko veće nego u ostatku shopping centra i opseg poslova na sanaciji je znatno zahtjevniji. Kao lanac trgovina prehrambenim proizvodima, cilj nam je da u trenutku otvorenja ponovno zadovoljimo najviše standarde kvalitete na koje su SPAR-ovi kupci naviknuti pa ćemo trgovinu otvoriti krajem studenog. Tu ne možemo raditi kompromise”, naglasio je Helmut Fenzl, predsjednik Uprave SPAR Hrvatska.

No radovi su pri kraju i vrlo brzo, obećaju u SPAR-u, njihove kupce na policama obnovljenog supermarketa očekuju standardno kvalitetni proizvodi.

20. travanj 2024 15:22