StoryEditorOCM
TribinaSTAVROS PROGOVORIO O TEŠKO BOLESNOM SINU

'Čovjek bi u mojoj situaciji bez problema posrnuo za alkoholom ili drogom. Pretežak je ovaj križ koji nosim'

Piše Jutarnji.hr
30. studenog 2017. - 12:37
Jasmin Stavros

Nakon tri godine svjetlo dana ugledao je novi CD Jasmina Stavorsa 'Duga je noć', s istoimenom pjesmom koja govori o mladenačkim ludostima. Burnih događaja u svojoj mladosti imao je i sam Jasmin Stavros, što je sada odlučio podijeliti i s javnosti.

- Bio sam totalno lud. Nema što nisam radio. S 12 godina počeo sam se baviti ovim poslom. Sve sam živo probao. I alkohol i drogu. Bilo je svega. Svašta sam u životu prošao i na vrijeme sam povukao ručku kočnicu. Vrlo je bitno da čovjek zna kad će potegnuti ručnu. Trošio sam nemilice. Dok sam bio bubnjar zarađivao sam jako puno novca. Sve što sam zaradio, sve sam potrošio. Nije ostalo niti lipe - iskreno je za IN Magazin kazao Stavros.

Prekretnica u njegovom životu dogodila se nakon što je upoznao suprugu.

- Oženio sam se i sve se promijenilo na bolje. Počeo sam živjeti neki drugi život i sad sam zadovoljan. Ali dobro da sam prošao sve jer neke stvari čovjek ipak treba proći. Ništa u životu ne bih mijenjao - kaže Stavros koji danas živi mirnim životom

Jedino što ga može natjerati da dođe pred kamere jest, kaže, promocija CD-a.

Na novom CD-u je i pjesma koju je posvetio bolesnoj majci. A osim što se brine za njezino zdravlje, stalno strepi i za život teško bolesnog sina Kreše koji je s tri godine u bolnici zaražen meningitisom, nakon čega je dobio hidrocefalus. Otada je prošao brojne operacije, a sada više nije sposoban za puno toga u životu, ali je, kaže Stavros, duhovno iznimno jak.

- Obično kad želimo nešto na silu napraviti sve se izjalovi. Bog jednostavno ima svoj plan. Tako i do kad ću ja nositi taj moj teški križ, a on je stvarno toliko težak da mi ga već jedva leđa nose. Pretežak je - otkriva Jasmin.

Kolege i prijatelji često mu kažu kako mu se dive što sve uspijeva podnijeti.

- Čovjek bi u mojoj situaciji bez problema posrnuo za alkoholom ili nekom drogom da pobjegne od tih problema. Međutim ja sam rješenje pronašao u Evanđelju i to mi je izlaz iz te teške priče - zaključuje Stavros, prenosi Dnevnik.hr.

15. travanj 2024 17:10