StoryEditorOCM
TribinaNE DRŽI VODU

Slučaj Ivana Hercega dodatno se zakomplicirao, a nitko ne pušta svoju stranu priče

Piše PSD
15. prosinca 2017. - 20:14
Ivan Herceg, Janko Popović Volarić

Ivan Herceg dobio je otkaz, a na njegovo će mjesto u seriju 'Čista ljubav' doći Janko Popović Volarić. Do zamjene je, navodno, došlo zbog naprasitog ponašanja dosadašnjeg glavnog glumca, njegovoga nepoštivanja kolega i općenito - nemara. 

Ako uistinu ima temperament kakav kažu da ima, Herceg mora da je trenutno van sebe.

'Ne želim zamarati javnost svojim problemima, ali moram reći istinu...': je li za otkaz Ivana Hercega kriva eksplozivna narav ili nešto drugo?

Zgodni glumac dobio je markantnu zamjenu, a ostatak ekipe na snimanju je odahnuo, ako je vjerovati pričama. Problematični Ivan navodno je i prije upozoravan na kašnjenje, bezobrazluk i nepoznavanje teksta, ali on tvrdi kako to nije istina.

Kada je u javnost procurila informacija da je Herceg tjedan dana prije konačnoga otkaza pozvan na razgovor na kojemu je dobio oštro upozorenje od producenata serije, javio se i on sam, ali sa svojom verzijom priče.
"Bila je to obična prijateljska kava tjedan dana prije, na kojoj nije bilo nikakvih upozorenja, niti spomena o otkazu", rekao je Herceg za 24 sata.

Hercegovi kolege Ivanov otkaz i dalje odbijaju komentirati, no već su se prije žalili na njegovo ponašanje. Informacija o opomenama samo je dodatno zakomplicirala prvi ovakav slučaj od kad je naših serija, jer čini se da se svi i dalje drže svoje priče.

A ni jedna verzija ne drži vodu...

26. travanj 2024 10:58