StoryEditorOCM
TribinaVIDEO: EMOTIVNI SUSRET SEVERINE I DJEVOJKE KOJU NIJE VIDJELA 17 GODINA

Krenule i suze radosnice: 'Tražila sam te godinama, a sada si ti našla mene...'

Piše Slobodna Dalmacija
7. siječnja 2018. - 11:30
Severina i curica

Virujen u te s tobom živim lipo, sve dok me bude volit ću te slipo – pjevala jeSeverina (sada već daleke) 2001. godine, a u spotu je prikazana kako grli jednu curicu – Iris Vukušić. I rijetko bi tko znao da ta curica nosi to ime da se nije dogodio dirljiv predbožićni susret u splitskom klubu Vanilla, piše Slobodna Dalmacija.

Naime, nakon punih 17 godina dvije su se dame susrele. Jedna je od curice postala žena, druga je našla svoj mir i dobila najveće blago – svog sina. Jedan život stao je u to vrijeme i stoga ne čudi enormna količina emocija koja je provalila iz Severine i Iris.

"Tražila sam te godinama, a sada si ti našla mene... Kao što sam ja tebe one 2001. godine na otoku... Smišnu, zaigranu, pametnu, istu... Kad sam te pozvala da snimaš sa mnom spot za Virujen u te... Mama ti nije vjerovala, ali te dovela sutradan sa sestrom... Hvala tvojoj mami na tebi, u mom si srcu zauvijek.

Sva djeca koju sam svih ovih godina takla i zagrlila su moja djeca, jer su mi svoje rukice pružala srcem i zauvijek, zauvijek ostala u meni... Njihove ruke, obrazi, riječi i poljupci su ostali urezani na mojoj koži kao male nevidljive tetovaže... Imam puno djece, sva sam istetovirana njima... Ona je jedna od njih...", napisala je Severina na svom Instagram profilu gdje je objavila i video susreta. Suza radosnica nije nedostajalo.

 

A, što je Iris rekla na susret? 

"Ono kad pola života maštaš da nekog ponovo sretneš da ga čvrsto zagrliš i prineseš mu ljubav i onda se desi ovo. U moru ljudi na zaslonu mobitela pripozna sliku, ja ovo ne mogu ričima opisat. Mogu ti samo reć hvala ti na emociji, hvala ti na ljubavi i hvala na ovoj čaroliji. Bolji kraj godine nisan mogla ni zamislit.

Tri minute di se izbrisalo sve oko mene; iz moje percepcije 3 vanzemaljske minute. Volin te do neba. Sve najbolje u Novoj godini sa željon da tebi i svima tvojim najmilijima bude baren duplo bolja nego predhodna uz ovakve emocije i osjećaj koji si ti meni pružila. Do neba zahvalna", napisala je djevojka, prenosi Slobodna Dalmacija.

 

24. travanj 2024 08:01