Teme 9225 2

MUŠKARAC (33) U RAĐAONICI U ZADRU IZGUBIO ŽIVCE Dok je supruga rađala, on je divljao i razbijao!

MUŠKARAC (33) U RAĐAONICI U ZADRU IZGUBIO ŽIVCE Dok je supruga rađala, on je divljao i razbijao!
Ilustracija EPH

Policija istražuje okolnosti događaja kakav do sada nije zabilježen u zadarskoj bolnici – sinoć, 19.veljače, nešto poslije 19 sati, u rodilištu se iznervirao 33-godišnji muškarac, vikao i bijesan udario nogom u vrata rađaone. On se, čekajući da supruga rodi, toliko iznervirao da je doslovno za vrijeme poroda izgubio kontrolu nad svojim ponašanjem, te udario nogom u ulazna vrata rađaone, razbio staklo i ozlijedio se.

Zadobio je posjekotine desne potkoljenice, što je okarakterizirano kao lakša tjelesna ozljeda, intervenirala je policija, a događaj se vodi kao narušavanje javnog reda i mira. Međutim, policijska obrada nije okončana i jutros policija još uvijek utvrđuje sve okolnosti izgreda 33-godišnjaka.

 - Muškarac je bio nezadovoljan tretmanom kakav je od strane osoblja bolnice dobila njegova supruga. Bio je nervozan od samog početka kako su ih primili. Nogom je kasnije udario u vrata, razbio staklo i sebe ozlijedio. Događaj je još u obradi – rekao je glasnogovornik zadarske policije Elis Žodan, istaknuvši da je riječ o narušavanju javnog reda i mira iako je u pitanju rađaona.

Doznajemo da 33-godišnjak živi u Zadru.

L.B.

Komentari: 2

Samo registrirani korisnici mogu komentirati.
dinko.g
dinko.g 20. veljače 2016. u 9:02
Jadna žena, kakav je taj prema njoj kad ovako na javnom mjestu divlja..... Jadno dijete koje se rodilo od takvog ćaće... ccccccc......
Ivan Relja
Ivan Relja 20. veljače 2016. u 15:00
Karin boy,klasični primjer krkana i nasilnika!
Razbijanje je krajnji domet njegove intelektualne moći!
Šteta samo što se tamo nije našao netko da ti prisviri dvi dobre trisketine da zapamtiš kad ti se rodilo živo i dravo dite budaletino primitivna!