StoryEditorOCM
Svijetstrava u bronxu

U svome stanu brutalno ubijena tročlana obitelj, pa i petogodišnji dječak; Policija nema ni motiva ni počinitelja

Piše vijesti sd
29. studenog 2023. - 13:51
Slučaj okrutnoga ubojstva tročlane obitelji, uključujući i dječaka, za njujoršku policiju je još uvijek misterij (ilustracija)Yuki Iwamura/Afp

Premda bi se moglo pomisliti da su stanovnici New Yorka i Bronxa navikli na zločine, slučaj okrutnog ubojstva tročlane obitelji poprilično ih je uznemirio.

Naime u nedjelju ujutro oko 6.40 sati u stambenoj zgradi u Bronxu policija je pronašla ubijenu tročlanu obitelj. Najprije je u hodniku na prvome katu pronađeno tijelo oca, 38-godišnjeg Jonathana Rivere s ubodnim ranama na prsima. U stanu su pronađena nasmrt izbodena tijela petogodišnjeg dječaka Kaydena Rivere, njegove majke Hanoi Peralte (33).

Policija, koja još utvrđuje motiv teškog zločina, slučaj je okarakterizirala kao misteriozno ubojstvo i još nikoga ne sumnjiči za brutalno trostruko ubojstvo cijele obitelji.

U medije je izašlo da je jedan susjed u subotu oko 23.30 sati čuo svađu, a potom i jake udarce s prvog kata, međutim o tome nije obavijestio policiju. Ostali stanari zgrade nisu čuli ništa neobično.

Susjedi iz kvarta govore da jeriječ o običnoj, pristojnoj obitelji, koja ni po čemu lošem nije upadala u oči.

- Majku bih viđao svako jutro oko sedam sati, vodila je sina u školu. Osjećam se tako tužno. Bila je ovdje taj dan popodne, kupovala kao svaki dan. Vrlo lijepa žena. Njezin muž i njezin sin bili su vrlo dragi ljudi. Viđao sam ih svaki dan zadnjih godinu dana. Sin je bio vrlo lijep dječak i dobro odgojen, rekao je vlasnik marketa u zgradi u kojoj je obitelj živjela kao podstanar.

Dio stanara požalio se da su se u zgradu posljednjih godina doselili brojni stanari, koje ne stignu ni upoznati.

Policija je pozvala građane da pomognu u istrazi.

image

Policija iz Bronxa pozvala je građane da joj pomognu (ilustracija)

Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 16:57