StoryEditorOCM
Zadar plusDONACIJA UDRUGE ZA MALI NOGOMET ZADARSKE ŽUPANIJE

„Futsal čarolija" „Voštarnici" donirala 25000 kuna!

Piše Ivica GJERGJA
17. veljače 2017. - 22:38

Nakon što su sve tehničke probleme riješili (oko dobivanja bicikla) izaslanstvo Udruge za mali nogomet Zadarske županije je nakon odigranog malonogometnog turnira „Futsal čarolija", kompletan iznos od ukupno 25 000 kuna uručilo - doniralo školi za posebne potrebe „Voštarnici".

Donirana je bicikl, 4 tablet, didaktičku opremu, igrače i ostale potrepštine. Podsjetimo da su na turniru nastupili svi registrirani malonogometni klubovi Zadarske županije, da su se odrekli naknada, kao i suci i delegati u ovu humanitarnu svrhu.

Pored registriranih klubova natjecali su se i djeca iz dječjih vrtića, a i oni su prikupljali donaciju. Na predaji Povjerenik za natjecanje Udruge za mali nogomet ZŽ Toni Kruneš je kazao

: -Iznimna mi je čast ali i osobno zadovoljstvo što vam mogu u ime Udrug za mali nogomet ZŽ i svoje osobno uručiti ove poklone koje će vam nadam se biti potrebite. Ovo je kompletan „utržak" sa turnira i vjerujem da je u pravim rukama. Uvijek ćemo kada to budemo mogli donirati ovoj školi ma kakve god imali za vas potrepštine, kazao je Toni. Na donaciji se zahvalila i ravnateljica škole „Voštarnica" Irena Dukić:

-Prvo da vam se zahvalim kako vama tako i svim klubovima koji su sudjelovali i natjecali se na turniru „Futsal čarolija", a dakako i dječjim vrtićima na donaciji. Vjerujte da je donacija došla u prave ruke. Nemam riječi hvale u ime naše djece, vidno uzbuđena kazala je ravnateljica.

26. travanj 2024 16:55