StoryEditorOCM
Zadar plusPOSTOLAR TRIPPER

Nakon objave o raspadu stigla dobra vijest: nominirani su za Porina u kategoriji najboljeg alter-klupskog albuma!

Piše M.K.
20. veljače 2017. - 16:10
DavorDarko

Postolar Tripper nominiran je za Porin u kategoriji najboljeg albuma alternativne i klupske glazbe, objavila je zadarska grupa na svojim facebook stranicama. Nominirani su za album Kamo sutra? nakladnika Croatia Records i u produkciji koju potpisuju Ivan Grancarić i Luka Tralić Shot.

Jedan od najuspješnijih zadarskih bendova, nositelj hrvatske diskografske nagrade Porin za najbolji klupski album, nedavno je objavio da prestaje s radom. Tvorci niza hitova među kojima je i jedan od zadnjih u nizu bio Irska kojega je prigrlila hrvatska omladina u potrazi za boljim sutra, objavili su na Radio Virovitici da se bend raspao i da je – što se tiče Postolar Trippera - priča završena.

Iako bend ne postoji još od konca prošle godine, tek se nakon objave na portalu Zadarski.hr i Slobodnoj Dalmaciji vijest proširila poput požara i u ostalim medijima.

Nominaciju za nagradu Porin brojni su fanovi komentirali kao šansu da bend ipak ostane na okupu i nastavi s radom, ali članovi grupe za sada se ne izjašnjavaju oko toga, kao niti o mogućnosti da osvoje drugi Porin u karijeri.

 

26. travanj 2024 18:01