StoryEditorOCM
Zadar plusOVOG VIKENDA JUBILARNO DESETO IZDANJE U ARSENALU

Preko 60 izlagača na ovogodišnjem "Festivalu vjenčanja!"

Piše Iva Ivanac, Ana Franić
1. ožujka 2017. - 14:55
koferencija_sajam_vjencanja2-010317

Udruženje obrtnika Zadar i ove godine, zajedno s Ilirijom d.d. i Arsenalom, organiziraju jubilarni deseti "Festival vjenčanja" koji će se održati ovu subotu i nedjelju, 4. i 5.ožujka, u Arsenalu.


Program će započeti šetnjom djevojaka u haljinama kreatorice Ade Duke po znamenitim zadarskim lokalitetima do Arsenala, gdje će i službeno započeti otvorenje festivala. Predstavit će se oko šezdesetak izlagača koji će posjetiteljima nuditi i festivalski popust na njihove usluge i proizvode, rečeno je na konferenciji za novinare.


Ove godine se organizira i nagradna igra za sve mladence koji će imati priliku osvojiti bračno putovanje koje poklanja agencija "Terra" putovanja. Nagradna igra je već u tijeku, te je tako na štandu ispred City Gallerie postavljena kutija u koju je potrebno ubaciti ispunjeni kupon. Za vrijeme trajanja festivala kutija će se nalaziti na samom ulazu u Arsenal, a u nedjelju će se održati izvlačenje sretnih dobitnika.


Cijeli festival ima i humanitarni karakter te će se tako sva sredstva od prodaje delicija i slastica tijekom festivala, namijeniti dječjem vrtiću Latica.


- Nadamo se da će ovaj program biti na korist i veselje svih posjetitelja i da će uživati u pogodnostima koje festival nudi. Kao i svake godine ulaz za sve posjetitelje je besplatan, rekla je Anamarija Portada iz Arsenala.

25. travanj 2024 07:16