StoryEditorOCM
Zadar plusVELIKO PRIZNANJE ZA ZADARSKI HOTEL

"Bastion" postao dio grupacije jedinstvenih luksuznih hotela

Piše Zadarski.hr
6. ožujka 2017. - 11:32
Bastion 01

Novi hrvatski brend jedinstvenih luksuznih hotela “Stories, Croatian Unique Hotels” predstavljen je u srijedu u sklopu Europskog summita Međunarodne udruge luksuznih hotela u Rovinju.

Radi se o brendu Grupacije jedinstvenih luksuznih hotela osnovanoj pri Hrvatskoj gospodarskoj komori (HGK) koji obuhvaća hotele Kazbek, The Pucić Palace i Villu Dubrovnik u Dubrovniku, hotel Adrianu u Hvaru, hotele Adriatic, Meneghetti, San Rocco i Valamar Isabellu u Istri, palaču Lešić Dimitri u Korčuli, hotel Alhambru u Malom Lošinju, hotele Bevanda i Navis u Opatiji, hotel Vestibul Palace u Splitu, hotel Life Palace u Šibeniku, dvorac Martinis Marchi na Šolti i hotel Bastion u Zadru.

Na predstavljanju je istaknuto da moderni potrošači luksuza žele jedinstvene doživljaje i destinacije koje pružaju autentičnu i bogatu prirodu, kulturu i povijest. Upravo su jedinstveni doživljaji okosnica brenda Stories, Croatian Unique Hotels.

»Trenutno Stories hotele čini 16 iznimnih, pomno biranih hotela koji su morali zadovoljiti stroge kriterije ulaska. Većina naših hotela su dobitnici priznatih međunarodnih nagrada, nekoliko njih su članovi renomiranih svjetskih hotelskih udruženja, a dva restorana iz naše grupacije preporučeni su u Michelinovu vodiču. S novim brendom i zajedničkim nastupom cilj nam je pozicionirati Hrvatsku i kao destinaciju posebnog, luksuznog turizma«, rekao je predsjednik Grupacije jedinstvenih luksuznih hotela pri HGK Nenad Nizić.

 

 

19. travanj 2024 14:06