StoryEditorOCM
Zadar plusFOTO - JERAK, PERINČIĆ I ZRILIĆ PROTIV JERAKA, PERINČIĆA I ZRILIĆA

Kako su unuci košarkaških veterana prošli u nadmetanju sa svojim didovima?

Piše Ivica Gjergja
1. travnja 2017. - 21:24
veterani4-010417_resize.JPG

Nova uzbuđenja veteranske košarke kojoj je "sjedište" u "Krešinu domu" na Višnjiku, gdje će se danas u pet dvorana odigrati 35 utakmica, preselila se na Forum. Naime, veterani košarkaši Zadra i danas su na "raspolaganju" djeci u akciji, koji s tvrtkom S event predstavljaju nacionalni projekt obnove košarkaških igrališta "Koš za koš".

Zanimljivo je bilo vidjeti legendarnog trenera Lucijana Valčića koji je doveo svoja dva unuka, Lucijana i Ivana. Svatko od djece i roditelja želio se slikati s trenerom i veteranima košarkašima. Povijesna jezgra grada košarke "poslužila" je i da unuci košarkaša Zdravka Jeraka (Luka), Ćire Perinčića (Roko) i Đorđa Zrilića (Roko), odmjere snage sa svojim - didovima! Igrali su "tko će više u pet pokušaja", a Luka Jerak je uspio "nadmudriti" dida.

-Nemam riječi za opisati zadovoljstvo za sve što nam se ovih dana događa. Nadmetati se s unukom je nezaboravno, divno je ovo doživjeti. Hvala svima koji su nam ovo omogućili, naše veteransko druženje tek je počelo, bio je očevidno zadovoljan Ćiro Perinčić.

Uz zabavno-sportsko druženje Turistička zajednica grada Zadra i Outdoor Festival predstavili su cjelokupnu turističku ponudu za nadolazeću sezonu.

 

15. travanj 2024 16:36