StoryEditorOCM
Zadar plusU SRIJEDU POČINJU DANI KARIJERE

Studenti, evo kako do posla nakon završetka fakulteta!

Piše Ana Franić, Iva Ivanac
4. travnja 2017. - 16:08
career_booster 23

U srijedu, 5. travnja, počinje drugo izdanje projekta "Career Booster" na Odjelu za turizam i komunikacijske znanosti, Sveučilišta u Zadru na koje su pozvani svi studenti i mladi koji su žele saznati svoje mogućnosti za zaposlenje nakon završenog fakulteta. Tijekom dvodnevnog događanja sudionici će imati priliku upoznati poslodavce iz različitih djelatnosti kao što su financije, marketing, turizam te iz prve ruke saznati što točno oni traže od kandidata. Također će svoje znanje moći pokazati u rješavanju poslovnih slučajeva na primjeru realnih poslovnih situacija.

- Projekt omogućava studentima i mladima da steknu znanja i vještine potrebne za brži i lakši ulazak na tržište rada. Sudionici će imati priliku naučiti kako tražiti posao, ostvariti kontakte s budućim poslodavcima, bolje saznati svoje sposobnosti te dobiti potrebne informacije i motivaciju za uspjeh na studiju i poslu - rekla nam je Maša Pavičić, članica organizacijskog tima.

Career Booster održan je do sada u pet gradova u Hrvatskoj, a sudjelovalo je 1300 sudionika. U Zadru će sudjelovati: Tomislav Fain - osnivač agencije Terra Travel, Marko Mišulić - CEO Rentlio, Martina Oljača (LIDL), Ana Teskera i Maja Šepetavec - osnivačice Brloga, Martina Knežević - voditeljica marketinga Turisthotela, Nenad Vertovšek, Anamarija Portada - voditeljica Arsenala, tvrtka Ilirija d.d., Šime Vučetić i brojni drugi. U sklopu projekta predstavit će se brojne tvrtke poput Lidla, Turishotela, Terra Travel, Boutique hostela Forum, Solane Nin, Arsenala, Vir turizma, pri čemu će LIDL održati i radionicu "S faksa na posao".

Prijave su otvorene do 04.travnja do 23:59, a svi zainteresirani mogu se prijaviti na sljedećem linku, http://www.startup-udruga.hr/projekti/career-booster.

27. travanj 2024 02:03