StoryEditorOCM
Zadar plusHOLLYWOOD NA ZRĆU

Daniel Moder, suprug glumice Julije Roberts, na Pagu traži lokacije za film

Piše Marijana Sever/Jutarnji list
30. lipnja 2017. - 20:20
Daniel Moder Zrće

I dok Hollywood već dvije godine nagađa o rastavi Julije Roberts i Daniela Modera, jedna od najplaćenijih glumica na svijetu i njezin suprug, snimatelj, još se uvijek, kako se čini, stabilno drže u 15-godišnjem braku.

Prije nekoliko dana viđeni su zajedno u Malibuu u Kaliforniji gdje su izmjenjivali nježnosti i, kako pišu američki mediji, šaputali jedno drugom u uho, a potom se okrenuli novim izazovima u karijeri. Slavna Julia snima novu romantičnu komediju “The Bookseller”, dok Danny Moder posljednjih dana boravi upravo u Hrvatskoj gdje obilazi lokacije za svoj novi film. Poznati snimatelj i direktor fotografije snimljen je jučer u popodnevnim satima u klubu Aquarius na Zrću kako se među ruljom probija svojim fotoaparatom. Premda se na poznatoj paškoj plaži trenutačno održava Hideout, jedan od najvećih ljetnih festivala elektronske glazbe, kako doznajemo, Moder ipak nije došao samo po dozu lude zabave na hrvatskoj Ibizi.

- Ugostili smo nakratko Dannyja Modera koji navodno traži klupsku atmosferu za svoj novi film i naš prostor mu se svidio. Druge detalje o projektu nemamo - rekao je menadžer Aquariusa Dejan Labor. S njim su u društvu bili i hrvatska ekipa iz jedne domaće producentske tvrtke te menadžeri za lokacije, koji su nam potvrdili kako Moder u rujnu upravo na hrvatskoj obali snima novi film, i to holivudsku komediju.

O čemu je točno riječ, još nisu željeli otkriti, no radi se o domaćoj agenciji koja je posljednjih nekoliko godina ostvarila brojne suradnje s inozemnim produkcijama te snimila nekoliko cjelovečernjih filmova i TV serija. Moder je navodno očaran ljepotama Hrvatske pa možda u rujnu, kad padne prva klapa, u goste stigne i njegova slavna supruga Julia Roberts.

Par koji ima troje djece, desetogodišnje blizance Finna i Hazel te osmogodišnjeg Henryja, upoznao se na setu “Meksikanca”, a Danny je zbog fatalne Julije ostavio prvu suprugu.

19. travanj 2024 14:59