StoryEditorOCM
Zadar plusZABILJEŽENO KAO VAŽAN DOGAĐAJ ZA KNEŽEVU PALAČU

Minea Končić i David Ricov razgledali Chagallovu izložbu

Piše M.V.
11. kolovoza 2017. - 22:15
palača9

U petak je Kneževu palaču posjetila je pjevačica i tv voditeljica  Renata Končić Minea, široj javnosti  poznat po svom jedinom hitu, starom koja dva desetljeća, dječjoj poskočici 'Vrapci i komarci'.

S njom u društvu je bio i David Ricov, zadarski glazbenik najviše poznat po suradnji s Bepom Matešićem. Njih je dvoje posebno ugostila ravnateljica Narodnog muzeja Zadar Renata Peroš, te im pokazala  veličanstvenu izložbu „Marc Chagall: S onu stranu boje“ i stalnu izložbu „Šest salonskih priča“. Valjda su to ovi  vrijedni 'celebrity' svojim dosadašnjih radom i uspjesima to i zaslužili - da ih Kneževom provede ravnateljica osobno.

Doduše, u društvu se zatekao i glasoviti umjetnik Adin Hebib, vjerovatno najcjenjeniji bosanskohercegovački slikar današnjice koji će također izlagati u Kneževoj palači.

Posjet Minee i Ricova Kneževoj palači, do sada uglavnom ozbiljnoj kulturnoj instituciji, zaslužio je da bude zabilježen vellikom fotogalerijom na službenoj FB stranici te palače, pa mi nismo odoljeli da makar djelomično ne prenesemo taj straššno važan događaj za kulturni život Zadra.

20. travanj 2024 02:01