StoryEditorOCM
Zadar plusNE MOŽE SAM

Očajni Grdović sve čini kako bi vratio svoju Brankicu

Piše 24 sata
20. kolovoza 2017. - 23:34
hvar_radijski19-080607

Mogu Brankica i Mladen još 100 puta doći na sud, ali nikad se neće razvesti. Unatoč svim razmiricama, to je velika ljubav, tvrde prijatelji zadarskog pjevača, donose 24sata.

Dodaju da ovo nije prvi put da je Brankica (48) napustila obiteljski dom, no ipak je, kažu, njihova najdrastičnija svađa. Brankica je 19. srpnja na zadarski Općinski sud predala papire za razvod. Razlog tome nije obiteljsko nasilje, nego nepremostive razlike između nje i supruga. Brankica se odselila k majci. Prvih dana, kažu prijatelji, puno je plakala pred njom.

Kad se smirila, Grdović (59) je počeo često posjećivati punicu i suprugu. Prošli tjedan viđeni su kako, držeći se za ruke, šetaju jednim zadarskim trgovačkim centrom. I Brankičin odvjetnik Božo Vrkić potvrdio je da je par u korektnim odnosima iako više ne stanuju zajedno.

- Brankica vidi koliko se Mladen trudi oko nje. Želi se pomiriti, zato je i posjećuje gotovo svaki dan. Da njoj to nije drago sigurno ne bi pristala pojaviti se s njim u javnosti - smatraju prijatelji zadarskog para.

Brankica je Mladena jednom istukla štapom. Oboje su tada završili s lakšim tjelesnim ozljedama, a Brankica dobila prijavu za obiteljsko nasilje.

Dodaju kako sad, kad su se glave ohladile, i ona drugačije razmišlja o tome što i kako dalje. Kažu da je u šetnji trgovačkim centrom bila dobre volje i smješkala se pa su uvjereni kako je njezin povratak suprugu i obiteljskoj kući pitanje trenutka.

Brankica i Mladen u posljednjih desetak godina često su bili glavni junaci crnih kronika. Nekoliko puta zbog obiteljskog nasilja, a nekoliko puta zbog prometnih nesreća u kojima je pjevač, vozeći u alkoholiziranom stanju, razbijao svoje skupocjene automobile.

- Svašta smo prošli zajedno, od prijetnji smrću opsesivne obožavateljice, spoznaje da ne mogu imati djecu, do otkrića da mi Mladen nije bio vjeran. No, naša ljubav je jača od svega - rekla je svojedobno Brankica.

24. travanj 2024 17:56