StoryEditorOCM
TribinaDALMATINSKA TURNEJA

Julia Roberts fotografirala se s konobarima u popularnom splitskom restoranu, a evo u kojem je dućanu obavila šoping

Piše Tihana Marović/SD
25. rujna 2017. - 12:27
9130499

Dolazak slavne hollywoodske glumice Julie Roberts na dalmatinsku obalu ovoga vikenda poprilično je uzburkao društvene mreže, a gotovo da nema dalmatinskog grada i mjesta čiji se stanovnici nisu ponadali da bi "odbjegla nevjesta" možda mogla svratiti i do njih.

Gdje je sve točno bila i kuda se kretala vjerojatno se u potpunosti neće saznati nikada jer njezin je obilazak obavijen popriličnom tajnošću, a priznajemo, vrhunski je istrenirana kada je neupadljivost i undercover obilazak u pitanju. Navodno, još u petak, prije dolaska u Split, lijepa je glumica obišla Dubrovnik.

Prema riječima Dubrovčana Julija je u poznatoj trgovini Life According to Kawa kupovala sitnice za, vjerovali ili ne - Božić. Iako nam vlasnik trgovine, Kanađanin i dubrovački zet ništa detaljnije nije mogao reći, nešto smo saznali od Dubrovkinje Suzane Stanković, inače biologinje po struci, koja posljednje dvije godine izrađuje nakit koji dočarava ljepotu hrvatske flore i faune, a čijoj unikatnoj ljepoti nije odoljela ni sama Julia.

Kao prvo, riječ je o trgovini koja se bavi isključivo hrvatskim proizvodima i dizajnom, a kao drugo, Julia Roberts u njemu je kupila više stvari.

- Iskreno, ja ne znam što je točno kupila, samo sam dobila mail od šefa trgovine da je obavljala božićni šoping u Life According to Kawa... Koliko znam, nije bilo ni fotografiranja jer ona voli ostati skrivena od očiju javnosti, vjerujem kako je teško živjeti pod pritiskom svaki dan.... Kako bilo, drago mi je što je pretty woman prepoznala domicilnu floru i faunu, a taj kupljeni nakit, tko zna, možda ga nije kupila za sebe, već za spremačicu - smije se Suzana.

Subotu poslijepodne, prema informacijama s Instagrama, Julia je sa suprugom, kćeri Hazel i sinovima Phinnaeusaom i Henryjem te prijateljima provela na jahti, s kojom su se usidrili na Hvaru. Njezina prijateljica, komičarka Phoebe Robinson, koja igra u novom Netflixovom filmu "Ibiza", a u kojem je direktor fotografije Danny Moder, glumičin suprug, objavila je video s jahte.

U opisu je napisala kako je prijatelji uče plivati i pomažu joj da svlada strah od skoka u more. U videu se čuje kako Julija i njena djeca hrabre Phoebi da skoči u more. Nedjelju je, navodno posljednji dan boravka u Splitu, s obitelji uživala na plaži... Kako smo već pisali, gradom pod Marjanom je prošetala u petak navečer, kada je, prema riječima naših čitatelja, viđena na rivi, te na plaži na Trsteniku.
Za rivu dokaza nemamo, no za hotelsku plažu Radissona Blu imamo, baš kao što imamo i dokaz da je boravila u restoranu Bokeria kitchen & wine, gdje je pozirala s osobljem.

 

19. travanj 2024 16:50