StoryEditorOCM
Zadar plusNOVA MISS HRVATSKE TEA MLINARIĆ PREDVIDJELA JE SVOJU POBJEDU

"Sanjam o tituli odmalena, a uzor mi je Anica Kovač"

28. rujna 2017. - 17:22
miss_hrvatske2-260917

- Ja sam vam čistokrvna Senjanka, odgovorila je ponosno i vedro nova Miss Hrvatske Tea Mlinarić na novinarsko pitanje možemo li je nazvati pravom Ličankom? Kruna je tako ove godine otišla u Senj ovoj lijepoj osamnaestogodišnjoj maturantici Građevinske tehničke škole, kojoj je želja baviti se dizajnom interijera i manekenstvom. U zadarskom Ilirija event klubu "Arsenal" pomela je konkurenciju od osamnaest djevojaka iz svih krajeva Hrvatske. Za njenu vitku liniju nije zaslužno mukotrpno vježbanje već isključivo majka priroda, kaže, a održava je zdravom prehranom u kojoj nema mjesta slatkišima.

- Osjećaj pobjede je jedinstven, neopisiv. Ali ne mogu reći da nisam ovo očekivala. Ne znam što je sucima u trenutku ocjenjivanja bilo na umu, ali možda je i moja visina od 185 centimetara stvarno pomogla, izjavila nam je 25. po redu Miss Hrvatske netom nakon što je okrunjena izašla iz zagrljaja roditelja i dvije sestre. Krunu joj je prepustila dotadašnja miss Angelica Zacchigna.

Prvom pratiljom proglašena je Nika Poljak iz grada Zagreba, a drugom Valentina Jackiv iz Brodsko-posavske županije. Ono što gotovo uvijek prati ovakve izbore ljepote je i priča o zakulisnim igrama, čega nije nedostajalo ni u "Arsenalu", gdje su se mogli čuti nezadovoljni roditelji kandidatkinja jer njihove kćeri nisu ostvarile pobjedu ili bar titulu pratilje. No, nakon Teine pobjede sve finalistice i dalje su u dobrim odnosima, a ona tvrdi da na svojoj koži nije osjetila ljubomoru i zajedljive komentare.

- Osjećam da su sve sretne i ponosne zbog moje pobjede. Baš me sve podržavaju, ali i od početka smo sve bile u prijateljskim odnosima, tvrdi Tea. Kandidatkinje su u "Arsenalu" pokazale svoju ljepotu, ali i snalažljivost kroz pitanja žirija. Tu je trema kod djevojaka bila najizraženija, mogli su se čuti i neki nepotpuni odgovori, ali Tea Mlinarić se vrlo dobro snašla odgovorom na pitanje o važnosti humanitarnog rada, odgovorivši kako već u njemu ima iskustva jer sudjeluje u radu udruge "Riječko srce" gdje je pomagala slijepim i slabovidnim osobama, dječjoj onkologiji u Rijeci, a trenutno se sakuplja i novac za riječki hospicij.

Nova Miss se godinu dana bavi manekenstvom u modnoj agenciji "Talia", a u planu joj je upisati i fakultet, no još nam nije znala reći koji će to biti. Za sada uživa u osjećaju pobjede na izboru za Miss Hrvatske čemu se oduvijek nadala, jer je još kao djevojčica govorila: "Mama, ja ću jednoga dana biti tamo! I evo me!" Veliki životni uzor joj je Anica Kovač jer za nju Tea smatra kako je "žena koja je u životu jako puno postigla te je takve žene motiviraju da bude još bolja". Na pitanja o dečku je vrlo tajanstvena, nije nam željela otkriti čeka li je netko u Senju ili ne, no otkrila nam je da joj je kod muškarca bitno da joj se svidi na prvu.

- Mora ostaviti dobar prvi dojam! I mora biti dobar, to će me očarati!, kazala je nova hrvatska misica koju ćemo nastaviti pratiti na društvenim mrežama, gdje je vrlo aktivna.

- Naravno, Instagram koristim stalno, tko ne? Tijekom svog mandata bit ću također vrlo aktivna, mislim da su društvene mreže moćno sredstvo odašiljanja poruka. Ali, nikako ne sudim ljude po broju lajkova, zaključuje Tea i najavljuje godinu pred sobom ispunjenu radom u kojoj će joj biti čast predstavljati hrvatsku ljepotu u svijetu.

19. travanj 2024 17:47