StoryEditorOCM
Zadar plusZADARSKI BODY BUILDER IMA NAJBOLJE TIJELO ZA PLAŽU

Adrijan Marušić u deset dana uzeo dva zlata na velikim međunarodnim natjecanjima

Piše I.I.
19. listopada 2017. - 00:06

- Nikada nije kasno za promjenu! - kaže Adrijan Marušić koji je na natjecanju u profesionalnom bodybuildingu održanom prošlog vikenda u Sloveniji osvojio zlatnu medalju.

Ovaj 29–godišnji Zadranin je na Maxximum Openu u Ljubljani osvojio prvo mjesto u kategoriji Men's Physic do 180 centimetara. Samo tjedan dana prije pobijedio je u istoj kategoriji na natjecanju Zagreb Open.

Adrijan se profesionalnim bodybuildingom počevo baviti prije samo tri godine i već na prva dva natjecanja zabilježio je vrhunske rezultate.

- Posljednjih šest mjeseci trajale su jake i iznimno naporne pripreme za natjecanje u Ljubljani, no spletom okolnosti sam odlučio nastupati i na Zagreb Openu 2017. Gdje sam također osvojio zlatnu medalju – govori nam Adrijan čije pripreme iziskuju puno truda, volje, odricanja i discipline, a najviše je potrebno paziti na prehranu.

- Mogao bih reći da je kategorija u kojoj se natječem, Men's physic, jedna od najljepših kategorija bodybuildinga, ali trenutno i najpopularnija svjetska disciplina – kaže nam Adrijan objašnjavajući kako u toj kategoriji nisu samo bitni mišići, već cjelokupna figura i dojam koji natjecatelji ostavljaju na članove žirija. Uz tijelo izgrađeno od mišića za visoku ocjenu je važna i njega tijela, frizura...

- Kako bi se pobliže objasnila moja kategorija, može se reći da mi imamo prava tijela za plažu. Bitno je apsolutno sve, mišići, stav, odjeća i šminka – govori Adrijan priznajući kako je konkurencija u Ljubljani bila zaista velika jer su se natjecali bilderi iz cijelog svijeta.

Sljedeće natjecanje na koje planira nastupiti održava se sljedeće godine, a riječ je o državnom prvenstvu.

- Krećem u lov na titulu državnog prvaka. Cilj mi je ostvariti što bolji rezultat pa se i ovaj put nadam zlatnoj medalji – kaže Adrijan koji je ovu priliku iskoristio da se zahvali svima koji ga vijerno prate na pripremama i natjecanjima.

18. travanj 2024 02:44