StoryEditorOCM
TribinaŠOKIRAN JAMIE OLIVER 14-GODIŠNJOJ KĆERI ZABRANIO SELFIJE:

"Svega sam se nagledao!"

Piše Gloria.hr
18. studenog 2017. - 12:02
profimedia-0345737161

Popularni Britanac, 'Goli kuhar' Jamie Oliver zabranio je svojoj 14-godišnjoj kćeri da snima i objavljuje selfije jer se uvjerio da djevojke u preranoj dobi objavljuju seksualno eksplicitne fotografije te vrste. 'Roditelji bi trebali viriti na svaku od društvenih mreža na kojima su njihovi tinejdžeri aktivni', rekao je za The Lifestyle News Hound.

Kakve su fotografije po njima prikladne, Jamie i njegova supruga Jools Oliver najbolje govore putem vlastitog profila gdje su poprilično aktivni. Na tim su fotografijama često i njihova djeca.

'Generalizirat ću, ali moj je zaključak nakon svega što sam dosad vidio da djevojke od 13 i 14 godina objavljuju fotografije koje su, usuđujem se reći, na granici s pornografijom. One mahom puće usne, izazovno gledaju, stavljaju grudi u prvi plan',  govori Oliver.

'Ne želim ni gledati neke od fotografija koje mi moja kćer pokazuje. Samo sam povikao: 'O moj Bože'. Zabranili smo Daisy da objavljuje selfije!' dodao je Jamie.

Jamie i Jools osim 14-godišnje Daisy Boo, imaju i 16-godišnju Poppy Honey, sedmogodišnju Petal Blossom, šestogodišnjeg dječaka Buddyja Beara, a najmlađi sin ima tek godinu i pol. Par je u vezi 24 godine, od toga 17 u braku.

20. travanj 2024 00:54