StoryEditorOCM
Zadar plusFOTO: HVALA TI ZA KREVETIĆ

Sonik i Mame iz Zadra donirale zadarsko rodilište

Piše K.M.
23. studenog 2017. - 15:54
Sonik - Hvala ti za krevetić 05 (1)

23. studenog u 11 sati u Službi ginekologije Opće bolnice Zadar održalo se uručenje zahvalnice tvrtki Sonik d.o.o. koja je u sklopu akcije "Hvala ti za krevetić" prikupila sredstva za kupnju 17 kolijevki za zadarsko rodilište. Akcija Sonika trajala je u periodu od 17.07. do 31.08.2017. tijekom koje se novac prikupljao kupnjom Gavrilović proizvoda, a prikupljeno je oko 30 tisuća kuna. Osim tvrki Sonik, zahvalnica se uručila i predstavnicama Facebook grupe "Mame iz Zadra" koje su Službi za ginekologiju donirale televizor, hladnjak i razne potrepštine te tako boravak trudnicama u bolnici učinile ugodnijim.

- Ovom prilikom želio bih se zahvaliti našim kupcima na velikom odazivu, našem dobavljaču Gavrilović na sudjelovanju i potpori u ovoj akciji, kao i dragim Mamama iz Zadra na njihovoj donaciji, rekao je Marin Bakotić, voditelj marketinga Sonik d.o.o., a voditelj odjela doktor Zdenko Matas u ime cijelog osoblja zahvalio donatorima i uručio im zahvalnice.

Sonik slične akcije planira odraditi i u sljedećoj godini, a i Mamama iz Zadra, Facebook grupi koja broji preko 6 tisuća članica, u planu je da ova hvalevrijedna akcija postane tradicionalna. 

18. travanj 2024 23:04