StoryEditorOCM
Zadar plusDORIS PINČIĆ UŠLA JE U ANALE TV LUDILA

Ugostila je muža koji je pjevao Mamiću cajke, sve u čast očeva koji ne znaju školu djeteta!

Piše Ivan Kaštelan/SD
23. studenog 2017. - 19:55
doris00

Diljem svijeta skromno se prošle nedjelje slavio Međunarodni dan muškaraca, a rijetki su oni koji su znali da se istog dana obilježava i - Svjetski dan WC-a! No, gledajući RTL-ovu emisiju "Na kavi kod Doris" tog istog dana gotovo pa možemo garantirati da nitko uspješnije nije uspio spojiti ova dva malo poznata "blagdana".

Sveprisutna Doris Pinčić Rogoznica, udarna snaga zabavnog programa ove televizije, prije koji tjedan dobila je vlastiti talk show. Pa je to shvatila doslovno i u goste pozvala svog supruga, kojeg je eto svrstala u rubriku "poznatih očeva".

Razgovor u kojem majka ispituje oca oko toga na koji način se on brine o njihovu djetetu i kako se osjećao prilikom poroda, bio bi dovoljan za anale televizijskih bizarnosti, da u istu emisiju nije pozvan i Zdravko Mamić.

Jer kako čovjeka protiv kojeg se u ovom trenutku vodi nekoliko sudskih postupaka u kojima se sumnjiči za pronevjeru stotina milijuna kuna najaviti bolje nego riječima: "Kontroverzan, neustrašiv, ali prije svega otac!".

Pa smo od takvog oca čuli da nije znao ni u koje škole i fakultete idu njegova djeca, kako smatra da je za majke prirodno da umjesto na poslu budu kod kuće, a sve je zaokružio očekivanom pošalicom da bi mu bilo bolje da je u tom trenutku bio na sisi umjesto da je kušao mlijeko za bebe koje mu je ponudila voditeljica.

Cijelu priču začinio je suprug Rogoznica višestrukim nuđenjem svojih gažerskih usluga Mamiću, pa i refrenom njemu omiljene srpske turbo folk himne "Ne može nam niko ništa" na gitari.

Epizoda je ovo koju može nadmašiti eventualno gostovanje Tomislava Horvatinčića u emisiji na temu sigurnosti u prometu, ili da Željko Kerum dobije priliku pričati o tome kako ostati uspješan poduzetnik koji redovno plaća sve svoje obaveze.

26. travanj 2024 20:33