StoryEditorOCM
Zadar plusNIJE BEVANDA NEGO PAS

Mladen Grdović završio na Hitnoj pomoći!

Piše B.S.
7. prosinca 2017. - 19:16
grdovic

Popularni pjevač, 58-godišnji Mladen Grdović završio je u srijedu na Hitnoj prijemu Opće bolnice u Zadru nakon što ga je vlastita kujica ugrizla za prst desne ruke. Na pregledu su mu ustanovljene dvije manje rane, te je Mladen nakon pružene liječničke pomoći i terapije antibiotika koje mora uzimati zbog otečenog prsta, otpušten na kućnu njegu.

Zadarski pjevač završio je u bolnici kao kolateralna žrtva četiri bijela špicera – Zare, Bele, Pikija i Mikija omiljenih dugogodišnjih kućnih ljubimaca njega i supruge Brankice. Psići su se u srijedu posvađali, a Mladen je nastradao nakon što ih je pokušao razdvojiti. Koji ga je psić ugrizao još nije poznato, no da ga inače vole, njegove ljubimice pokazale su na jednom od Mladenovih video uradaka gdje s njim uživaju u poslijepodnevnom odmoru na fotelji. Osim što vole s njima porvoditi vrijeme pokazalo sa i da Mladena najviše vole lizati po - tjemenu!

– Kosa najbolje raste uz njihov prirodni lijek i već mi je naraslo pola glave. Imam već sad više kose nego moj prijatelj Duško. Preporučujem da kupite kućne ljubimce da vam ližu kosu koja će vam narasti i više nećete biti ćelavi – izjavio je tada Mladen.

24. travanj 2024 01:20