StoryEditorOCM
ĐiradaDJEČJE PREDSTAVE DRAGON TEATRA

HNK je u utorak u znaku Alise

Piše Zadarski.hr
6. lipnja 2018. - 13:00
alisa zadar iza ogledala

Nakon prošlogodišnje uspješne premijere repertoarne predstave Dragon teatra za djecu "U Zemljii Čudesa" koja je odigrana dvadesetak puta i u kojoj je u Dragonu uz Mirtu Juran i Sandu Pinter i Elenu Bukvić debitirala u ulozi Alise Lara Nekić, studentica Akademije dramskih umjetnosti u Zagrebu, započela je  GODINA ALISE  u Zadru i Zadarskoj županiji.

Što je Alisa, hrabra i pustolovna djevojčica otkrila i upoznala s druge strane ogledala, i što je prethodilo toj sjajnoj priči prikazat će vam najmlađi polaznici kazališnih škola za djecu Dragon teatra u Zadru i Salima.

U HNK Zadar u utorak, 12. lipnja svi zainteresirani moći će pogledati dvije predstave o Alisi.

U 18 sati Kazališna škola Dragon Teatra za djecu u Salima izvest će predstavu "Alis u zemlji čudesa".

U 19 sati polaznici kazališne škole Dragon teatra u Zadru izvest će predstavu "Alisa iza ogledala".

Dramatizaciju istoimenog romana Lewisa Carolla potpisuje profesionalna kazališna redateljica, dugogodišnja producentica i voditeljica Dragon teatra, profesorica hrvatskog jezika i književnosti i na koncu dramska pedagoginja Maja Šimić.

U predstavi igraju polaznici kazališne škole Dragon teatra za djecu u Zadru: Lucia Škibola, Simona Perić, Tamara Bućan, Stipe Buovac, Nia Antonini, Ema Vučković, Tonka Brezac, Nicole Neda Šešelja, Lora Kujundžić, Noa Simičić, Valentin Simičić, Nina Klarić, Laura Vujica i Jakov Saratlija.

Redateljica i dramska pedagoginja: Maja Šimić
Kostimografkinja: Ivana Dominis

 

27. svibanj 2024 21:02