StoryEditorOCM
ĐiradaRITAM KULTURIZMA U PETAK

Kozmetika, električni automobili, torte i - filmska radionica pod vodstvom Ashley Colburn!

Piše Matea Vladović
11. svibnja 2017. - 22:16
dsc02448_1200x800

Ritam kulturizma i u petak nastavlja s bogatim i raznolikom programom. U Multimedijalnoj dvorani (117) na Novom kampusu Sveučilišta u Zadru (Ulica dr. Franje Tuđmana 24i) od 9 do 12 sati imat ćete priliku poslušati još četiri predavača iz područja inovativnosti i održivosti.

Prvo izlaganje održat će Ana First iz Falkensteiner Hotels & Residences Punta Skala, a zatim će Maja Šiprak prezentirati svoj brend luksuzne prirodne kozmetike - Bouvier Cosmetics. Vjekoslav Majetić predstavit će inovativan automobil kojeg je osmislila tvrtka Dok - Ing d.o.o. Pored solarnog stabla, na parkingu ispred Novog kampusa, bit će predstavljen i električni automobil Volkswagen Up automobilske tvrtke Auto Hrvatska. Šećer na kraju bit će „Torte i to". Martina Bračić će otkriti svoju viziju inovativnosti te će posjetitelji imati priliku kušati njezine specijalitete.

Nakon edukativnog dijela, slijedi filmska radionica pod vodstvom Ashley Colburn, poznate televizijske novinarke i dvostruke dobitnice nagrade Emmy. Od 12 do 15 sati održat će se projekcija i prezentacija radova koje su sudionici pripremili uz mentorstvo, a nakon radionice se selimo na teren. Na Sveučilišnoj olimpijadi od 15 sati moći ćete se okušati u odbojci, košarci, stolnom tenisu i još mnogim drugim sportovima.

U 18 sati održava se već tradicionalna košarkaška utakmica, poznata kao Novi vs. Stari kampus u kojoj sudjeluju profesori Sveučilišta u Zadru. Mjesto događanja je ŠRC Franka Lisice, igralište iznad Novog kampusa. U 20 sati pridružite nam se u Pirate Bar-u gdje će biti organiziran Pub kviz. Tamo vas čeka dobra zabava, ali i dokazivanje znanja i brojne nagrade jer će tri najbolja tima biti nagrađena - poručuju organizatori Ritma kulturizma.

10. svibanj 2024 00:42