StoryEditorOCM
ĐiradaPOČINJE RITAM KULTURIZMA

Pogledajte program i ne propustite 'sadnju' solarnog stabla, a ni humanitarnu akciju!

Piše Zadarski.hr
8. svibnja 2017. - 13:07

Projekt studenata Sveučilišta u Zadru „Ritam kulturizma“ počinje u srijedu, 10.svibnja, svečanim otvorenjem ispred zgrade Sveučilišta u Zadru na Novom kampusu, u 17 sati.

Ritam kulturizma je studentski projekt kulturnog, sportskog, edukativnog i zabavnog karaktera, kojeg organiziraju nastavnici i studenti Odjela za turizam i komunikacijske znanosti Sveučilišta u Zadru već osmu godinu za redom. Projekt je već nekoliko puta proglašen najboljim studentskim projektom na Sveučilištu u Zadru, što govori o njegovoj kvaliteti i trudu koji se iz godine u godinu ulaže u njegovu organizaciju.

Ove godine će se odvijati od 10. do 13. svibnja na različitim lokacijama u Zadru – Novi kampus Sveučilišta u Zadru, ŠRC Franka Lisice, crkva sv. Donata i druge lokacije.

Tema ovogodišnjeg projekta je „Inovacije i održivost“, a uz bogat akademski i edukativni dio, ističe se kulturni, sportski i zabavni karakter projekta. Tako će ovogodišnji Ritam kulturizma obilježiti postavljanje solarnog stabla ispred Novog kampusa, humanitarni gastro sajam, kino pod zvijezdama, tradicionalna večer klapa u sv. Donatu, ali i brojna druga zanimljiva događanja.

U okviru projekta organizirana je također i humanitarna akcija pod nazivom #zračidobrotu te će tijekom cjelokupnog održavanje projekta Ritam kulturizma biti moguće donirati sredstva za kupnju linearnog akceleratora Općoj bolnici Zadar za potrebe zračenja onkoloških bolesnika.

Sve informacije vezane za projekt Ritam kulturizma mogu se naći na web stranici https://ritamkulturizma.com, kao i na Facebooku.

10. svibanj 2024 02:45