StoryEditorOCM
ForumISTRAGA U TIJEKU

Skandal na Ibizi! Suigrač hrvatskog reprezentativca uhićen pod optužbom silovanja 18-godišnje djevojke

Piše SPORT SD
11. lipnja 2022. - 18:57

Stuttgartov nogometaš Atakan Karazor, inače klupski suigrač Borne Sose, uhićen je na Ibizi pod optužbom silovanja 18-godišnje djevojke iz Španjolske.

Policija je uhitila nogometaša i njegovog prijatelja nakon što je tinejdžerka detektivima prijavila da je doživjela seksualni napad na jednoj vili u San Joseu. Ona je bila i u bolnici gdje je pregledana kako bi potkrijepila svoje optužbe, prenose Sportske novosti.

Policija na Ibizi je objavila kako su dva njemačka državljana uhapšena zbog optužbi za silovanje te su zadržana u pritvoru. Istraga je u tijeku, a prema španjolskim zakonima još uvijek nije podignuta optužba - ona se, naime, u toj državi podiže neposredno prije početka suđenja.

Iako policija nije objavila ime uhićenog nogometaša, njemački mediji su ubrzo saznali da je riječ o 25-godišnjem veznjaku Atakanu Karazoru iz Stuttgarta. Klub je ubrzo na svojim službenim stranicama potvrdio kako je Karazor u pritvoru.

"On negira bilo postojanje bilo kakvog kriminalnog akta i u konstantnom je kontaktu s odvjetnicima", kratko su poručili iz Stuttgarta.

03. lipanj 2024 15:17