StoryEditorOCM
KalelargaČEKA GA HITNA OPERACIJA

Bepo Matešić doživio srčani udar

Piše Zadarski.hr
23. svibnja 2019. - 23:59
BEPO_DAVID_007

Zadarski pjevač Bepo Matešić (73) u srijedu je došao u bolnicu. Imao je bolove u trbuhu, no doktori su ustanovili da je Bepo imao  srčani udar, i to dva dana ranije.

Njegov sin Joško je izjavio da je "oca u ponedjeljak nešto uhvatilo" i da je govorio da ga boli želudac.

No umjesto odlaska u bolnicu, Bepo je, prema pisanju 24sata, uzeo motiku i itišao u polje kopati.

- Trpio je bolove dva dana, išao je doktoru i naravno da su mu rekli da je sa želucem sve u redu, a vadio je i krv. I ti nalazi su bili dobri. Onda smo ga u srijedu odveli na Hitnu. Izašao je iz auta i sam odšetao.

Liječnici su bili šokirani što je Bepo normalno hodao, ali i uspio funkcionirati dva dana jer inače zbog tako velikog ugruška, ljudi inače padaju s nogu od bolova. Kritičnih 24 sata je prošlo, a Bepo se u četvrtak osjećao bolje. Imao je kontrolu i mora piti lijekove koji bi mu trebali 'razbiti' ugrušak, a onda će mu ugraditi prijemosnice. 

- Organizam mu zasad odlično reagira na lijekove, ali na srcu ima veliko oštećenje. Nekako mi je logično da je prvo pomislio na želudac jer je već imao probleme s njim kad je imao polipe... Ali evo, sad mu slijedi strogo mirovanje. Nadamo se kako će sve biti dobro - rekao je Joško za 24 sata.

04. svibanj 2024 10:34