StoryEditorOCM
KalelargaPOVRATAK U PROŠLOST

Kako se Sinovčić "vratio na Stanove"? Marjana Botić optužila gradsku vlast: " U dogovoru ste s osuđenim ljudima"

Piše P.O.
29. studenog 2023. - 11:47

NK Zadar je ugašen i poslan u stečaj da bi se zaštitilo Novicu Erlića, oca ministra Šime Erlića, te da Reno Sinovčić prođe nekažnjeno! U dogovoru s njim ste nepotrebno NK Zadar bacili u stečaj, a sada vidimo da se Sinovčić upisao kao vlasnik nekretnine uz igralište na Stanovima, rekla je Marjana Botić (Akcija mladih" na Aktualnom satu gradskog vijeća Zadra.

-Znači li povratak Rena Sinovčića na Stanove da je "vanjski suradnik" zaštićen samo zbog ministra Erlića ili će se kasnije reći kako Klub nema uvjete za rad, pa hajdemo mi to izmjestiti, a na Stanovima napraviti zgradu? Kako to Grad Zadar štiti svoju imovinu i uvjete za normalno treniranje djece, pitala je Botić.

Gradonačelnik Branko Dukić nije želio komentirati sudske postupke, a Botićki je zamjerio što koristi priliku da ruši rejting ministra Erlića. Što se Sinovčićeva "povratka" tiče, Dukić je rekao da zna kako mu je imovina blokirana, ali ne zna kako je došao do vlasništva nad nekrtetninama uz igralište.

-Iznenađen sam, ali čini mi se da gospodin Sinovčić sam sebi radi problem. Teško je nekog tko je posjednik samo tako iseliti, dugo će nogometaši HNK Zadra biti tamo. Što se terena tiče, on je tamo i tamo će i ostati, odbacio je Dukić mogućnost izgradnje nekakvih zgrada na Stanovima.

Ti su ljudi osuđeni, "vanjski suradnik" se vraća, a vi u tome ne vidite ništa problematično, jer ste u svemu tome bili desna ruka - sve ću prijaviti DORH-u, rekla je Marjana Botić. Dukić je završio raspravu konstatacijom da se zna tko je vlasnik HNK Zadra i da tamo "vanjskog suradnika" više nema.

 

27. travanj 2024 20:01