StoryEditorOCM
KalelargaREAGIRANJE

Pupić Bakrač: ‘Za razliku od Radete i baletana iz SDP-a mi smo izloženi i institucionalnom teroru od okupiranih institucija i medijskom teroru!‘

Piše Zadarski.hr
31. prosinca 2023. - 12:59

Vijećnik Akcije mladih Marko Pupić Bakrač reagirao je na objavu gradskog vijećnika i predsjednika zadarskog SDP-a Daniela Radete nakon što je prijavio prijetnje smrću i podnio kaznenu prijavu protiv više osoba.

- Kraj je godine i red je da se sve one neposlušne, razno razne anonimne komentatore, primitivce, majstore za nepotpisana priopćenja i sve one koji su se bavili kaznenim djelima prijetnji, educira, opismeni i stavi u okvire zakona -. objavio je Radeta.

 

image


Daniel Radeta
 

Luka Gerlanc/Cropix

Pupić je na to javno reagirao te poručio ‘da oni prijavljuju ispade neistomišljinka, u biti gluposti i trivijalnost, zatrpali bi PU zadarsku prijavama kojekakvih ‘prijetnji‘ .

- Za razliku od Radete i baletana iz SDP-a mi smo izloženi i institucionalnom teroru od okupiranih institucija i medijskom teroru od kupljenih novinara pa ne plačemo i ne cvilimo već se borimo. Jer moramo biti primjer javnosti, pogotovo mladima kako se bori i ne odustaje svemu usprkos. Zbog ovog poteza Radete koji je primjer upravo obrnutog tj. glumatanja i kukavičluka osjećam duboko susramlje - poručio je Pupić Bakrač.

28. travanj 2024 02:37