StoryEditorOCM
Kalelarga"KRALJEVI PARKINGA"

"Ova dva rodijaka tjednima ostavljaju kombije potpuno nepropisno i sasvim zaklanjaju vidik lijevo, tako da je avantura uključiti se na cestu"

Piše Zadarski.hr
12. travnja 2024. - 16:54

Stanovnici zadarskog predjela Bili brig ogorčeni su zbog višemjesečnog nepropisnog parkiranja bijelog kombija zadarskih oznaka koji na toj lokaciji ugrožava normalno prometovanje.

image

Parkiranje na Bilom brigu

Čitatelj/Slobodna Dalmacija

- Ovaj "rodijak" tjednima ostavlja ovaj kombi potpuno nepropisno i sasvim zaklanja vidik lijevo, tako da je avantura uključiti se na cestu! Riječ je o Bilom Brigu gdje je ova cesta sada glavna prometnica zbog poznatih radova! Adresa je izmedju brojeva 13 i 15 Put Pudarice!! Do sada je ovaj uzrokovao zamalo nekoliko prometnih nezgoda! - poručili su stanovnici Bilog Briga, te dodali - "Policije ni u tragovima".

image

Parkiranje na Bilom brigu

Čitatelj/Slobodna Dalmacija

Ista se, potpuno identična, situacija događa i na križanju Ugljanske i Molatske ulice. I tamo mjesecima jedan vlasnik parkira svoj kombi na nogostupu u neposrednoj blizini raskrižja. Zaklanja pogled vozačima na križanju, a što je još opasnije, ugrožavaju i kretanje pješaka, osobito djece koja tim pute idu u školu.

image

Parkiranje u Molatskoj

Zadarski.hr/Slobodna Dalmacija

I ovaj ej kombi prijavljen policiji, ali uzalud, ili ništa ne poduzimaju ili se vlasnik kombija uporno oglušuje.

U svakom slučaju nered i prometna nekultura. I tako će to trajati scve dok se ne dogodi tragedija...

Policijo, probudi se!

image

Parkiranje u Molatskoj

Zadarski.hr/Slobodna Dalmacija
24. travanj 2024 22:51