StoryEditorOCM
KalelargaLOPOV ILI VIŠE NJIH?

Proteklog vikenda serija krađa u Zadru, provaljivalo se i kralo od Poluotoka, do Relje, Ulice 4. Gardijske brigade...

Piše M.K.
29. siječnja 2024. - 10:56

Tijekom proteklog vikenda u Zadru evidentirane su četiri teške krađe, naime nepoznati počinitelj ili više njih je na području Poluotoka provalio u trgovinu u vlasništvu 39-godišnjaka odakle je otuđio novac i razne odjevne predmete. Na području Relje evidentirana je provala u ugostitelji objekt odakle je otuđen novac, kao i provala u frizerski salon u vlasništvu 22-godišnjakinje odakle je nepoznati počinitelj otuđio novac te oštetio nadzornu kameru.

Također, u Ulici 4. Gardijske brigade nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva odakle je otuđio novac.

Policija je provela očevid na mjestima događaja te je u tijeku provođenje izvida. Vlasnicima objekta pričinjena je materijalna šteta u iznosima od nekoliko desetaka do nekoliko stotina eura. Protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

U četvrtak, 25. siječnja u Pagu, nepoznati počinitelj je iz dvorišta obiteljske kuće 41-godišnjeg vlasnika više komada sanitarne opreme.

Materijalna šteta je nekoliko stotina eura. Protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

U subotu, 27. siječnja u Zadru, u Ulici Petra Svačića nepoznati počinitelj je otuđio bicikl u vlasništvu 20-godišnjaka.

Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

27. travanj 2024 13:58