StoryEditorOCM
KalelargaNIJE NEGO

Skorće odgovara na prozivke vijećnika: "S Rubešom u životu nisam razgovarao, a ako Frank ima dokaze o mobingu, neka me prijavi"

Piše Iva Ivanac
22. travnja 2024. - 14:36

- Ako gradska vijećnica ima ijedan dokaz, neka to prijavi nadležnim institucijama. Krajnje je neozbiljno da gradska vijećnica daje takve izjave. Ponavljam, ako ima ijedan dokaz, a volio bih da ga ima, pozivam ju da to i prijavi - kazao je Boris Skroće, tehnički direktor zadarske Čistoće, referirajući se na optužbe koje je na njegov račun uputila nezavisna vijećnica Adela Frank. 

Frank je u nastavku sjednice Gradskog vijeća u ponedjeljak kazala kako ima ozbiljna saznanja da Skroće provodi mobing nad zaposlenicima Čistoće. Dodala je i kako je njegova retorika prema radnicima neprimjerena. 

- Jedino što ja od radnika tražim jest da se dolazi na posao i da odrađuju svoj posao, kazao je Skroće.

Osvrnuo se i na optužbu Ante Rubeše da je iz KK Zadar uzeo pozajmicu od 150 tisuća kuna koju nikada je nije vratio, štoviše, Rubeša je rekao kako mu je Skroće odgovorio da je neće vratiti "jer je tim novcima platio suce". 

- Ante Rubeša i ja u životu nikada nismo slova jednog progovorili, a vjerojatno ni nećemo. U klubu su za moje vrijeme i nakon mene rađene revizije i sva su dobila revizorska mišljenja, zaključio je Skroće.

09. svibanj 2024 01:01