StoryEditorOCM
KalelargaU PRITVORU

U automobilu kod 39-godišnjaka pronađeno oko 144 grama kokaina. Zašto su zadarski policijaci posumnjali baš na njega?

Piše Zadarski.hr
25. ožujka 2024. - 10:04

Policijski službenici Policijske uprave zadarske proveli su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnja i promet drogama, objavila je PU zadarska.

U subotu, 23. ožujka oko 10.15 sati na širem zadarskom području policijski službenici zaustavili su automobil zagrebačkih registarskih oznaka s kojim je upravljao 39-godišnjak.

Zbog sumnje policijskih službenika da se radi o prijevozu droge, automobil je  prevezen u krug policije, a 39-godišnjak je priveden u prostorije policije zbog daljnjeg kriminalističkog istraživanja.

Temeljem naloga nadležnog suda u Zadru provedena je pretraga automobila, kojom prilikom su od osumnjičenog oduzeta tri pojedinačna pakiranja u kojima se nalazilo oko 144 grama droge kokain.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, protiv osumnjičenog je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te je jučer predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

02. svibanj 2024 02:28