StoryEditorOCM
KalelargaODLIČNI REZULTATI

Učenici Strukovne škole Vice Vlatkovića sudjelovali na međunarodnom natjecanju, sedmorica se uvrstila u deset posto najboljih u državi!

Piše Zadarski.hr
15. siječnja 2024. - 13:54

Učenici Strukovne škole Vice Vlatkovića su na međunarodnom natjecanju koje promiče informatiku i računalno razmišljanje ostvarili zavidne rezultate. 

- Drugu godinu za redom učenici naše Škole sudjelovali su na međunarodnom natjecanju koje promiče informatiku i računalno razmišljanje, a koje je održano u razdoblju od 13.-17. studenoga 2023. U RH, u izazovu je ukupno sudjelovalo 49 065 učenika osnovnih i srednjih škola.

Iz naše Škole sudjelovali učenici 2.A, 3.A i 4.A, smjer tehničar za računalstvo, u kategoriji Giga Dabar (srednje škole od 1.-4. razreda), ukupno njih 39-ero, pod mentorstvom nastavnica Marine Barunović i Mateje Filipović.

Sedmero učenika ostvarilo je izniman uspjeh uvrstivši se u 10% najboljih iz cijele Hrvatske, a to su Roman Radeka (2.A), Danijel Tikvić (3.A), Luka Macuka (2.A), Toni Stepanović (2.A), Adrian Milin (4.A), Dino Šušak Vrhar (2.A) i Ivan Klanac (3.A). Naravno, za pohvaliti je i čestitati i svim ostalim učenicima i učenicama koji su sudjelovali u izazovu, objavili su na stranicama SŠ Vice Vlatković. 

08. svibanj 2024 12:10