StoryEditorOCM
KalelargaLOPOVI U AKCIJI

Ukrali Golfa, dva purana, nakit i cigarete

Piše Zadarski.hr
2. siječnja 2017. - 17:14
puran

Tijekom posljednjih pet dana prošle godine, u Lukoranu na otoku Ugljanu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 80-godišnjakinje te otuđio nekoliko tisuća kuna.

U noći s petka na subotu, u Benkovcu, nepoznati je počinitelj provalio u kokošinjac u vlasništvu 70-godišnjaka te otuđio dva purana vrijedna nekoliko tisuća kuna.

U noći s petka na subotu, u Pagu, nepoznati je počinitelj provalio u benzinsku postaju te otuđio cigarete vrijedne više tisuća kuna.

U subotu u jutro, u Ulici Hrvatskog sabora u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 72-godišnjaka te otuđio novac i nakit vrijedne nekoliko tisuća kuna.

U posljednjih pet dana prošle godine, u Privlaci, nepoznati je počinitelj, iz rezervoara u vlasništvu 84-godišnjaka, otuđio gorivo vrijedno nekoliko tisuća kuna.

Tijekom proteklog vikenda, u Vukovarskoj ulici u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio Volkswagen Golf u vlasništvu 63-godišnjakinje, vrijedan desetak tisuća kuna.

Za otuđenim automobilom se traga, a protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.

U nedjelju u večernjim satima, u Ulici Hrvatskog sabora u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio mobitel u vlasništvu 51-godišnjaka vrijedan nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.  

23. svibanj 2024 05:37