StoryEditorOCM
SportKICKBOXING 19. BIHAĆ OPEN

Dino Babac dva puta zlatni!

Piše Ivica Gjergja
9. travnja 2018. - 10:20
Bez naslova

U Bihaću je održano Kickboxing natjecanje 19. Bihać open na kojem je sudjelovalo 370 sudionika iz 44 kluba i četiri države. Za kickboxing kluba „Sveti Zoilo“ iz Zadra nastupio je Dino Babac u kategoriji 52 kilograma, stariji kadet u disciplini kicklight.

On je u prvoj borbi bio superioran i pobijedio Luku Smolića iz KBK Pretorian. Nakon te pobjede plasirao se u finale gdje je rutinski pobijedio i Marka Šarića iz KBK Dragovoljaca iz Livna, te mu je pripala zlatna medalja.

Nije se Dino tu zaustavio, nego je nastupio u disciplini lightcontact, a žrijebom je ušao u finale. U finalu je „ukrstio rukavice“ sa Kenanom Kazićem iz TKD „Galaja“, opet pobijedio i uvjerljivo osvojio zlatno odličje.

Dakako da su njegovi treneri pratitelji i oni koji mu „ulijevaju“ kick boxig znanje, Lovre Čačić i Tomislav Torić bili zadovoljni te su nam u glas kazali:

- Dino je „dragulj“ kojeg treba znati koristiti u borbama. Dokazao se i sada na međunarodnom turniru u Bihaću kao onaj kojem malo tko može stati na put. Ima izraženu želju za treningom i radom te je sigurno da je ovo na neki način početak „branja“ odličja za naš klub. Možemo samo reći: Bravo Dino!, u glas su kazali Lovre i Tomislav.

Nakon ovog nastupati će na natjecanju u Opatiji, na koje će ići i Luka Ceranja (disciplina lowkick).

09. svibanj 2024 22:45