StoryEditorOCM
SportVAKANZA

Finale 14. izdanja završeno je pobjedom Alea bar tima: u odličnoj utakmici prepunoj prevrata uspjeli uz dozu iskustva pobijediti najmlađu momčad

Piše Zadarski.hr
4. rujna 2021. - 12:31

Finale 14-og izdanja završeno je pobjedom Alea bar tima koji u odličnoj utakmici prepunoj prevrata uspjeli uz dozu iskustva pobijediti najmlađu momčad koja ikad zaigrala na VAKANZA-i.

Nakon vodstva Mornarice od 0:1 na samom startu furiozni nastavak donio je nakon dvije četvrtine prednost Alea bar timu od 5:1 te se činilo kako je utakmica već rješena.

Mladi poletni tim Mornarice, bez potrebne koncentracije dopustio je veliku prednost protivniku.

Treća četvrtina prava rapsodija vaterpla u kojem je Mornarica uz nekoliko brzih kontri i rekontri uspjela postići 4 pogotka u nizu te dovesti utakmicu u izjednačenje i totalni neizvjesnost.

image
Najmlađa ekipa ikad
B.gatara

Ipak, posljednja četvrtina u kojoj je Mornarica promašila, uz prethodnu četvrtinu, sveukupno 3 peterca, pokazala je iskustvo na strani Alea bar tima koji su rutinirano priveli utakmicu kraju pokazavši mladim vaterpolskim nadama da je VAKANZA iskustvo presudno.

Kod Mornarice Košta i Raci po sva pogotka dok je Aldu predvodio Torić sa 3 pogotka uz dvostruke strijelce Denkovića, Šunju i Katića.

Susrete je sudio sudac Edi Seferovic uz voditelja zapisnika Danijela Rimanića Cunija.

Besprijekorno igralište za vrijeme turnira uz sve vremenske neprilike postavljeno i vođeno od strane Jean Marc Saldinija.

Čestitke svim sudionicima, svima koji su na bilo koji način doprinijeli održavanju 14-og izdanja jer kao što je i ranije najavljeno, ovo je posljednje izdanje VAKANZA-e u ovom formatu budući da nas dogodine očekuje 15 jubilarna u kojoj će turnir doživjeti transformaciju nakon “vrtića i osnovne škole “ koje je sa 14 navršenih ljeta završio.

WACANGA I VAKANZA 2022 su pred vratima, spremite se i pripremite na vrijeme za najbolji vaterpolo party 2022. godine!!

image
VANAKZA 
B.gatara

Alea bar team  9

Mornarica         5

(0:3,1:2,4:0,0:4)

Alea bar team:

Klarica, Torić(3), Šunjo(2), Vrček,

Katić(2), Denković(2), Letinić,Matulić

Mornarica:

Utković, Raci(1), Marinović(1), Duka, 

Košta(2), Zubčić

Treneri: Kardum, Lakić, Begić

Najbolji strijelac turnira: Arijan Raci(Mornarica)

Najbolji golman: 

Krešimir Klarica(Alea bar tim)

1.Alea bar tim

2.Mornarica

3.Bože sačuvaj 

27. travanj 2024 13:39