StoryEditorOCM
SportPRIPREME ZA POLUSEZONU

Ivković izvršio prozivku!

Piše Ivica Gjergja
27. siječnja 2017. - 22:33
detaljizigreSkabrnja.JPG

Trener Šime Ivković na kultnim Vlačinama izvršio je prozivku NK Škabrnje i otpočeo sa pripremama za proljetnji dio polusezone. Na prozivku su mu se odazvali svi igrači koji su osvojili prvo mjesto u jesenjem dijelu u Prvoj ŽNL Zadar, osim Antonia Žilića koji je u Zagrebu operirao koljeno.

Trener Ivković je, nakon što je sve pozdravio i zaželio dobar rad, predsjedniku Zvonku Škari - Holceru, iznio plan i program treninga. Biti će i „hvatanja arije" na Ražovljevoj glavici, a većina treninga te pripremne prijateljske utakmice će odigrati na igralištu Vlačinama.

- Svi ćete dobiti prigodu da se nametnete i da uđete u prvih 11, a to možete samo svojim konstantnim i marnim radom i treningom. Sigurno je da će intenzitet priprema biti „žestok" to vam obećavam, pa tko može izdržati ostaje a tko ne vidjeti ćemo kako dalje. Mi i dalje zadržavamo cilj osvajanje prvog mjesta, a vjerujem da ćemo dobiti i neka pojačanja, kada budemo sve zgotovili znati će se i njihova imena. Tražim veliki angažman svih, kazao je Šime i odveo svoje 'pulene' na trening.
 

08. svibanj 2024 19:24