StoryEditorOCM
SportBLIC SPORTA

Međunarodni malonogometni turnir veterana Biograd: nastupilo šest ekipa!

Piše Ivica GJERGJA
23. listopada 2022. - 15:31

U Biogradu je nakon dvije godine apstinecije, radi korone, odigran 9. Međunarodni malonogometni turnir Biograd 22, na kome je nastupilo šest ekipa, od domaćina Pomorca, nastupili su Ploče, Varaždin, Gallo-Brač, Petrinja, Ajdovščina (Slovenija). Turnir je odigran pod pokroviteljstvom grada Biograda, a pomogli su TZ Biograd, Bašane. Nakon izlučnih i finala pobijedili su domaćini Pomorci koji su porazili Ajdovšćinu 4:0.

Za Pomorce su nastupili: Emil Peričić, Dinko Mitrović, Marko Žutelija, Kristijan Čubrić, Zdravko Šarić, Mladen Čudina, Dragan Kraljev, Branko Pezelj, Mate Barešić, Avni Gegollaj.

BENKVAČKA MALONOGOMETNA LIGA

Young boys restoran Sabunjar kolo vodi!

Dva kola odigrali su u ovoj ligi malonogometaši, a trenutno je na čelu Young boys restoran Sabunjar, a slijed ga Nadin i Sv. Juština. Inače natječe se 15 malonogometnih klubova.

Rezultati 2. kola: Varoš Tinj – benkovac 2:4, Kruševo – Sv. Martin 2:2, Popay – Nadin 4:5, PŠP – Tinj 2:0, Drage-Sv. Juština 1:2, bakari Vrana – Gorica 3:5, Bulić – Young boys RS 1:5.

KOŠARKA PRVA MUŠKA LIGA 4. KOLO

Jazine Arbansi pobijedile Stoju na gostovanju!

Razvojna momčad Zadra, Jazine Arbans, koju vodi trener Roko Jurlina su porazili na gostovanju Stoju (Pula) 105:88. Kako su igrali gosti bilo je vidljivo da domaćini jednostavno nisu mogli pratiti visoki ritam zadarskog sastava. Sve čestitke gostima na pobjedi zaslužili su je.

ČESTITKE VITEZU NA VISOKOJ POBJEDI

Društvene mreže su „zapljusnule“ čestitkama HV Posedarju na visokoj pobjedi nad Kamenom u Ivanbegovini u 10. kolu Treće NL-Jug 0:4. Jedan od njih po imenu Vlaho sigurno je iz Dubrovnika čestitao je kazavši:

- Dragi prijatelji iz Posedarja svaka vam čast i čestitam, igrom ste zaslužili visoku pobjedu!

03. svibanj 2024 09:39