StoryEditorOCM
Sport‘ZABOK OPEN 2024.‘

Na međunarodnom Kickboxing kupu Šimun Prtenjača iz KBK-a Polača osvojio prvo mjesto i zlatnu medalju!

Piše Branko Božić
17. ožujka 2024. - 18:52

Mladi sportaši, članovi Kick Boxing kluba Polača iz istoimenog općinskog mjesta, iz dana u dan potvrđuju svoj mladenački sportski renome. Na upravo okončanom međunarodnom Kickboxing kupu ¨Zabok Open 2024¨ održanom u Zaboku, natjecatelji ¨KBK Polača¨ vođeni njihovim trenerom i strategom Ivicom Čirjakom, okitili su se novim vrijednim odličjima.

U disciplini Point fighting mlađi kadet Šimun Prtenjača (-32kg) osvojio je prvo mjesto i zlatnu medalju. Stariji kadet Antonio Eškinja (-52kg) priskrbio je drugo mjesto i srebrnu medalju.Nadalje, stariji kadeti Ivan Vrkić (-63kg) i Leon Zagorac (-69kg) osvojili su treća mjesta, okitivši se tako brončanim odličjima.

Nakon dužeg izbivanja sa borilišta, na ovom iznimno jakom i posjećenom međunarodnom kupu, nastupio je i povratnik senior Mateo Guzić (-79 kg). On je u disciplini Light Contact osvojio srebrnu medalju.

- Osobno sam prezadovoljan nastupom i postignutim rezultatima članova našeg kluba. Jer nastupiti na ovako jednom renomiranom međunarodnom takmičenju, kao što je bilo ovo u Zaboku, i osvojiti ovako vrijedna odličja je veliki uspjeh, ističe trener i strateg Polačkog Kick Boxing kluba Ivica Čirjak, te dodao kako su pred njima brojni domaći i međunarodni nastupi, na kojima će se svi skupa založiti, počevši od uprave kluba do svakog našeg borca na terenu.

- Na taj način želimo opravdati ukazano dugogodišnje povjerenje i pruženu financijsko-materijalnu podršku, kako od strane općinske uprave tako i brojnih mještana i sponzora.Na koncu ovim putem želimo se zahvaliti organizatorima i domaćinima natjecanja u Zaboku, na izuzetnom gostoprimstvu, zaključio je Čirjak.

27. travanj 2024 00:32