StoryEditorOCM
SportTREĆA LIGA

Na samom početku susreta Zadrani uzeli prednost, pa do kraja bili dominantni!

Piše Ivica Gjergja
16. ožujka 2024. - 19:16

ZADAR - Igralište Stanovi. Gledatelja 100. Sudac: Lukša Klaić (Konavlje) 6,5. Pomoćnici: Krešić i Radonić.

Strijelci: 1:0 Muić (12), 2:0 Grgić (17).

Najbolji igrač: Anđelo Kordić (Zadar.

ZADAR: Matasović 7, Kordić 7,5, Muić 7,5, Jukić - Peladić 7 (od 79. Serbinov-), Grgić 7 (od 71. Nakić-), Luetić 7 (od 71. Šurtalo-), Jurić 7 (od 66 Vukadinović-), Perić 7, Jakir 7, Gregov 7, Djevaljekaj 7. Trener: Marin Oršulić 7.

GOŠK KAŠTELA: Ninčević 6, S. Vuković 6, Pelivan 6 (od 74. Carev), L. Vuković 6, Karaman 6,5 (od 46. Boko-), Maretić 6, Čubelić 6, Bučić 6 (od 69. Franolić), Barada 6 (od 46. Budimir), Caktaš 6, Zoko 6. Trener: Siniša Jalić 6,5.

 

Prije početka susreta na centru igrališta održana je minuta šutnje za tragično preminulog igrača RNK Splita Šimuna Šolića. Na samom početku susreta Zadrani su sve uzeli u ‘svoje noge‘, te do postignutog zgoditka u 12. minuti imali tri lijepe prigode: dvije Jakira, te jedna Kristijana Jurića, no sve su završile van okvira gola GOŠK Kaštela.

U 12. minuti je pao zgoditak. Naime, sa desne strane korner je izvrsno izveo Luteić, naciljao glavu kapetana Muića, a ovaj je zabio za vodstvo. Ovo su Muiću u tri susreta tri zgoditka, zbog čega se dobacivalo: ‘Suigrači ugledajte se u kapetana!‘

Domaćini su nastavili u istom ritmu, pa su poluprilike redale sve do 17. minute, kada se jedan od taj dan najboljih na terenu, Anđelo Kordić, probio po tko zna koji put na desni bok, pa idealno ubacio loptu na nekih sedam do osam metara, gdje je zahvatio Grgić i povisio rezultat za - 2:0.

Na kraju susreta vidjet će se da i je to bio konačan rezultat ove dopadljive utakmnice. Mora se priznati da su domaćini bili dominatni, da su imali igru, no nije bilo pogodaka. U drugom dijelu susreta već na otvaranju idealnu prigodu imao je Grgić, koji je sve dobro napravio: tukao je na vrata, no zapeo mu je ‘busen‘ trave i prigoda je otišla u nepovrat.

I u nastavku su energetski bolji domaćini dominirali, stvarali poluprigode, te izrađivali akcije ali uz slabe završnice, no bodovi su se pisali. 

27. travanj 2024 10:04